![]() ![]() |
| kalua |
Apr 11 2008, 04:45 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Apr 11 2008, 04:46 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
pai nu, ca mai bag doua..doamne ajuta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
trebuie 2-3 pe zi :| cu ce am gresit?! cu ce doamneeeeeeee cu ceeeeeeeeee? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 04:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
|
|
|
|
Apr 11 2008, 04:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
daaa pentru ce bei chestia asta?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2008, 04:51 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
pentru bunastarea tenului albinuto. ca facefite de la un timp. poate o fi de vina si ciocolata pe care o mananc in fiecare seara nu zic nu (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
chinte, te provoc sa bei pentru faza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dati-va la o parte ca mi-am luat curs de franceza cu cd-uri. vreau sa parlesc fluent (ca am acumulat goluri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) sunt cu cascutele pe urechi si au niste dialoguri ..... banale....stupide....tampite.....oricum sunt la cd 1 deocamdata si ma stramb pe aici cand repet...e tare funny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ar trebui sa ma duc la oglinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 11 2008, 04:59 PM |
|
|
|
Apr 11 2008, 05:05 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
pai o sa beau draguta un sheridan's. dar maine, inainte sa plec la mare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2008, 05:09 PM
|
|
|
pai o sa beau draguta un sheridan's. dar maine, inainte sa plec la mare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu se pune (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) go away (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 05:15 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
nu mai spun decat atat , imi pare rau ca am jignit , nu m am putut abtine , am comis-o!
ma bucur ca au fost ceva persoane care au inteles ca eu am zis-o la nervi , fiecare om .. e om si greseste in felul lui si se exprima in felul lui , n am vrut sa fiu rautacioasa si sa jignesc pe nimeni , nu faptul ca era grasa era ideea mea , am explicat in alt reply ca tocmai felul de a se comporta o facea mai urata. NU AM NIMIC CU FEMEILE GRASE.chiar nu mi pasa,doamne,nu analizez si nu ma intereseaza lumea,nu stau sa ma uit si sa judec,pur si simplu mi-a iesit tipa respectiva in evidenta prin comportamentul ei si am catalogat o drept grasa si urata pentru ca m-a enervat!asa am reactionat! imi pare rau pentru toate cele care s-au atacat la ce am zis si rog sa ma scuzati , chiar vreau sa inchid subiectul asta , ma deranjeaza si mai mult de a-mi cere scuze , nu am ce sa fac. |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 11 2008, 05:18 PM
|
|
Musafir |
afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) hai ca nu i nimic toti avem nervi
|
|
|
|
Apr 11 2008, 05:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Nu zic ca eu sunt o sfanta. Departe de mine gandul acesta. Si eu am gandit unele lucruri depre anumite persoane. Insa de la a gandi pana la a scrie pe un forum de femei ca o femeie e... e cale lunga rau.
M-am simtit jignita pentru ca eu sunt grasa si nu mi-ar placea sa aud ca cineva vorbeste asa despre mine. Cand sunt judecata pentru ceea ce fac sau pentru ceea ce zic nu vreau ca verdictul sa se lege de aspectul fizic. Sunt mai sensibila cand vine vorba de persoane mai grasune, pentru ca urechile mele aud mereu vorbe grele la adresa fizicului meu. Nu trebuie sa jignesti pe cineva cu "lovituri sub centura". Una e sa zici "Proasta aia nu stie cum sa se poarte" si alta e sa zici "Obeza aia cu c*** cat o batoza ,ca deabea se intorcea,..." Sunt rea, stiu. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar explodam daca nu ziceam chestia asta. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 05:30 PM |
|
|