![]() ![]() |
Apr 11 2008, 05:27 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
dar nu trebuie sa iei totul personal, teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
sau vrei sa ma provoci si sa zic ce mi s-a spus mie in fata? in caz ca o sa o fac ai doua posibilitati: 1: sa razi pana o sa faci riduri. 2. sa ma compatimesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu zic sa incheiem subiectul.pace ladyz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) chiar nu am colega de suferinta pe forum cu ceaiul asta de brusture? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 11 2008, 05:32 PM |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 11 2008, 05:37 PM
|
|
Musafir |
Berbe, ia s-auzim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Albi, ma bucur c-ai pus piciorul in prag si mai ma bucur ca relatia cu colegu' care greseste mult, s-a schimbat in bine. Eu nu prea ma iau de fizicul omului, ca si eu am fost grasunica, asa ca n-am de ce sa-i judec dupa aspectul fizic. Cand am nervisori (ma enervez eu cam des), prefer sa spun o injuratura, chiar cu voce tare. E bine sa ne descarcam, ca tinand in noi ne facem rau. |
|
|
|
Apr 11 2008, 05:49 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
pai un apelativ ar fi: "anorexica dracu!" in plina strada de un necunoscut retardat de altfel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) restul ti le spun pe PM (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
acel necunoscut probabil avea inclinatii spre fete mai plinute iar eu cum eram batz la vremea aceea ...well.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 11 2008, 05:50 PM |
|
|
|
Apr 11 2008, 05:57 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
acel necunoscut era un looser (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2008, 05:59 PM
|
|
|
nu inseamna ca ii iau in seama, chinte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de fapt chiar l-am admirat ca un om ca el a putut lega doua cuvinte fara sa faca pauza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 11 2008, 06:00 PM |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:00 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
S-au intamplat altele mai grave in plina strada. Un apelativ din asta e chiar..."parfum".
Apropo, eu fac parte din procentul ala ... in crestere... de persoane care merg pe strada cu castile in urechi. Poate sa zica oricine ce vrea, ma doare in pusca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:03 PM
|
|
|
S-au intamplat altele mai grave in plina strada. Un apelativ din asta e chiar..."parfum". Apropo, eu fac parte din procentul ala ... in crestere... de persoane care merg pe strada cu castile in urechi. Poate sa zica oricine ce vrea, ma doare in pusca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai na...puteam sa zic apelative mai neortodoxe pe post? am zis si eu ceva mai.... oricum majoritatea nu le mai tin minte ca va faceam lista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:07 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
eu l-am injurat pe unu care se luase de mine pe strada de era sa mananc bataie. noroc ca era o duba de politie prin zona si cand s-a repezit la mine i-am facut semn sa se uite mai bine in fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu mai stiu exact ce i-am zis dar sigur era ceva de originile lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 11 2008, 06:10 PM
|
|
Musafir |
fost la ginecoloaga...a fost tare draguta,m-a vazut ca eram mov de speriata ce eram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
so..dragele de ovare sunt mari si deformate....au vreo 5 cm cand ar trebui sa aiba 3 (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) iau diane35..si peste vreo luni la control,sa vedem daca a trecut buba |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:11 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti curajoasa phata! io nu. eu sunt patita, asa ca incerc sa ii ignor. faza naspa e ca atunci cand ii ignori se simt raniti in orgoliu si sunt si mai agresivi la naiba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) hate them
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 06:25 PM |
|
|