![]() ![]() |
Apr 11 2008, 06:12 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
nu sunt curajoasa, sunt inconstienta si fac urat de tot la nervi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca nu era duba aia politie imi luam vreo 2 peste fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
rozy, relax ca o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:14 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
trebuie sa mai bag un ceai.... cah.... pana imi fac curaj mai molfai o cioco mica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) want some? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2008, 06:15 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
S-au intamplat altele mai grave in plina strada. Un apelativ din asta e chiar..."parfum". Apropo, eu fac parte din procentul ala ... in crestere... de persoane care merg pe strada cu castile in urechi. Poate sa zica oricine ce vrea, ma doare in pusca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) io as sta la munca asa. cu niste casti de-alea ca-n studiourile de inregistrare! e o vorbarie si-o zumzaraie de uneori imi vvine sa dau cu caciula dupa caini. ne-au cuplat cu departamentul client service... ca sa explic galagia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) berbe mic di ce bei tu ceaiuri? cine mi te-o suparat? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:16 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
daaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar sa nu fie cu crema de caspuni. i hate capsunile in mancaruri :|
eu trebuia sa fiu deja acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar au venit astazi unii sa ne instaleze un sistem de alarma si cand sa plec mi-am dat seama ca nu pot sa imi armez biroul, iar acum astept sa remedieze situatia. si mor de foame (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:20 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
berbe mic di ce bei tu ceaiuri? cine mi te-o suparat? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca sa fiu frumoasa tu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi-am facut stoc. am ceai antistres, antiacnee, pt somnic linistit, de raceala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma fac plafar daaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar sa nu fie cu crema de caspuni. i hate capsunile in mancaruri :| eu trebuia sa fiu deja acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar au venit astazi unii sa ne instaleze un sistem de alarma si cand sa plec mi-am dat seama ca nu pot sa imi armez biroul, iar acum astept sa remedieze situatia. si mor de foame (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) e cu capsuni si iaurt ca sa vezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 11 2008, 06:20 PM |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:31 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Rozy, sante! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Vreau si eu ceaiuri multe! Am baut azi de la sefa unul "irish cream". Demential! N-am vazut sa existe din asta prin supermarketuri sau in plafar. |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:36 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Da si eu la fel, port casti si am scapat de apelative, ca si eu primeam destule (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Ma gandeam de multe ori ca totul in viata ti se intoarce. Cand eram mica, eram f slaba, eram sportiva, imi placea sa fac gimnastica, sa ma joc...deh, ca toti copiii. Si la bloc era o fata mai grasuna. Si eu mereu radeam de ea si strigam dupa ea Batoza, batoza! pana incepea s aplanga. S-a dus la mama sa se planga si sa-i spuna sa nu ma mai lase sa-i zic asa. Ei, dupa ani si ani, iata-ma cu tot felul de cure si pofte tinute in frau si frustrari si uneori si apelative la adresa formelor mele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 06:36 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca sa fiu frumoasa tu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi-am facut stoc. am ceai antistres, antiacnee, pt somnic linistit, de raceala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma fac plafar daca poti sa le bei go for it. Eu si ceaiurile ne dusmanim reciproc dintr-un an care se pierde in negura vremurilor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai mei mereu au ceaiuri acasa, gata facute, proaspete. Draga mea mamica mi-a adus cu prima ocazie o valiza de plante culese de ea. Si eu am baut de jena cat a stat apoi am inceput sa le dau prietenilor. Urasc ceaiurile (desi acum beau ceai verde...asa cu inghituri mari) si daca tot le am macar sa beneficieze cineva de vraja din ele |
|
|
|
Apr 11 2008, 07:15 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Mie`mi plac ceaurile de mor. Tre sa-mi fac si eu un stoc a cel al lui Perpe. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2008, 07:32 PM
|
|
|
Mie`mi plac ceaurile de mor..... pai vin' la mine sa te cadorisesc. mai am coada calului, a soricelului si ciubotica cucului in exces. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate mai la batranete mi-o veni mintea la cap |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 07:39 PM |
|
|