![]() ![]() |
Apr 11 2008, 11:01 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pai poate ar fi bine sa stai de vorba cu el.
|
|
|
|
| rozy |
Apr 11 2008, 11:04 PM
|
|
Musafir |
poi am avut noi o semi-discutie....da' mi-e greu,ca ma apuca bocitu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 11 2008, 11:10 PM
|
|
Musafir |
nu stiu de ce cred ca daca ati avea o discutie serioasa v ati impaca la fel de bine ca la inceput (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
daca te apuca bocitu e semn ca inca mai tii la el |
|
|
|
Apr 11 2008, 11:15 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
eu sunt cea mai fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi-am reformatat calculatorul (a doua oara intr-o saptamana) si am scapat de virusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
perpecenio, eram precisa ca respectiva ciocolata are crema de capsuni, ca altfel nu imparteai tu ciocolata de stelista cu o dinamovista (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 11:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Chinte puneti un antivirus mai meserias, macar stii cu ce erai virusata. Daca stii te poti uita pe net dupa numele virusului si vezi care-i cauza virusarii cu resp gandac. Ce sistem de operare ai?
Ma duc la somn. Noapte buna. This post has been edited by misssn7: Apr 11 2008, 11:21 PM |
|
|
|
Apr 11 2008, 11:26 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
l-am vazut pe smiley cu gagica lui intr o noapte in phoenicia hotel , erau numai in zambete si in rasete , lipiti unul de altul , se vedea ca se iubesc la nebunie! le sta bine impreuna , nu stiu insa cine e adriela , dar .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2008, 11:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
am acum un nod 32, sa vad cat de grozav se va dovedi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu oricum sunt cam varza cand e vb de calculatoare, dar cand am o problema incep si ma crizez, sun in stanga si in dreapta, stresez pe toata lumea si pana la urma ii dau de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
noapte buna, misssn! |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 11 2008, 11:43 PM
|
|
Musafir |
l-am vazut pe smiley cu gagica lui intr o noapte in phoenicia hotel , erau numai in zambete si in rasete , lipiti unul de altul , se vedea ca se iubesc la nebunie! le sta bine impreuna , nu stiu insa cine e adriela , dar .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Smiley e cu Laura stiu, dar eu ma uitam ce pereche frumoasa formeaza pe ringul de dans alaturi de Adriela. Trebuie sa-i fi vazut tu vreodata la 'Dansez pentru tine'. Noapte buna gagici! |
|
|
|
Apr 11 2008, 11:46 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
|
|
|
|
| lxn |
Apr 12 2008, 12:11 AM
|
|
Musafir |
Dap, formeaza o pereche foarte frumoasa pe ring Smiley cu Adriela, dar si cu Laura e foarte potrivit. Sunt tineri si frumosi si ambele perechi danseaza super, la fel si Andreea cu Petrisor. Sunt talentati, imi place spectacolul pe care-l fac.
Diana, crezi ca de la tine s-au inspirat? Nu e constructie greu de gasit, zic si eu, nu stiu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sa nu te superi pe mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am fugit la somn, va pup! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 12:31 AM |
|
|