![]() ![]() |
Apr 12 2008, 12:14 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
nu e greu de gasit, insa nici des intilnita. Ba chiar e destul de rara exact in topica asta.
http://www.google.com/search?q=%22DEDICATI...2006-45,GGGL:en 7 rezultate exacte pentru ea. ...asa ca am motive foarte serioasa sa am niste indoieli profunde asupra originalitatii. Mai ales ca NU e folosita des. |
|
|
|
Apr 12 2008, 12:17 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
imi pare rau, Di (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) chestiile astea, constructiile alea alaturate unui logo nu se pot inregistra la osim o data cu logo-ul firmei? intreb si eu :|
|
|
|
|
Apr 12 2008, 12:23 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ba da, insa nu m-am gindit pina acum ca se va ajunge la asa ceva. Insa orice lucru are un inceput dureros...
Ne-au copiat pina si siteul intreg, un slogan o sa fie probelma?! Asta e logo-ul.Omuletul care imbratiseaza lumea si sloganul sint ideile mele. Eu am desenat omuletul pe o hirtie, parca a fost ieri si l-am dat jumatatii mele sa il deseneze ca logo. Iar logo-ul nu s-a schimbat de la lansarea siteului, care s-a facut in ziua in care au iesite actele la societate. Am sters numele siteului ca nu asta e important. (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/logo.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 12 2008, 12:26 AM
|
|
Musafir |
Mda, e neplacut, ce sa zic... Imi pare rau ca's lipsiti de imaginatie. Inca nu-mi dau seama cine's plagiatorii insa o sa fiu atenta la reclame. Sper ca nu te-am suparat mai devreme (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
Hoti sunt pe toate drumurile si mai ales cei care "se inspira" peste masura, si noi ne lovim de ei mai mereu, adica al meu in proiectele sale, dupa ce le lanseaza, la scurta vreme mai gaseste pe la altii chestii izbitor de asemanatoare... Ultima data a fost ceva iiiiidentic si era vorba de un magazin online foarte cunoscut... Asa ca asta e, they suck (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pe mine m-au scos din sarite cei de la site-ul ladypatrueverpunctro, ca s-au apucat sa trimita newslettere desi nu le-a cerut nimeni, apoi am solicitat dezabonare si azi iar mi-a venit mail si le-am dat un feedback cu nervi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 12 2008, 12:34 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
eu nu am vazut reclama plagiatoare (slava domnului ca nu ma uit nici macar 2 ore pe sapt la tv), banuiesc insa ca ai putea verifica daca s-a facut o inregistrare si in cazul in care e clear sa dai o fuguta la osim. zic si eu...
by the way, omuletul ala e (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) gata, o tulesc si eu spre pat ca mi se inchid ochii. noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 12 2008, 12:36 AM
|
|
|
Aia de zici tu lexie AU COPIAT SUTE DE ARTICOLE DIN elady, numele e inspirat de la noi.
Am sunat-o pe cucoana proprietara si am intrebat-o cum ISI PERMITE sa FURE munca altuia. I-am spus ca daca nu dispar articolele FURATE din siteul lor, ii dau in judecata si le iau si chilotii de pe ei, ba si izmenele de pe sirme! ... V-am mai zis ca de cind a aparut siteul (NU forumul) eladu cu cresteri stabile si constante in trafic netul a mai fatat vreo 5-6 siteuri cu "lady" in numele de domeniu. ba, mai mult, dupa ce am inregistrat elady.ro, cineva a intentionat sa cumpere www.e-lady.ro insa de rupt-n in cur ce e(da, stiu cine e!) nu l-a achitat l atimp si am reusit sa il iau sa ne protesaj. Mai avem 2 proiecte ca elady in lucru (ale noastre nu prentru clienti) si m-am asuigurat de data asta, am luat numele de domeniu si cu cratima, si fara. nu ma stresez sa inregistrez nimic. Oricum de la prima proforma trimisa cleintilor din martie 2004 si pina acum, exista mii de clienti actuali si mii de alti clienti care au apelat la noi pentru servicii one-time-fee care pot depune marturie ca stiu sloganul de cind astia de-si fac reclama NU EXISTAU. |
|
|
|
| lxn |
Apr 12 2008, 12:37 AM
|
|
Musafir |
Bine ai facut, trebuie sa te asiguri pe toate partile si sa iei si site-urile foarte apropiate ca nume. Asa m-am enervat pe plagiatorii cu lady de care vorbim, imi trimit tot felul de newslettere cu produse de nu stiu care si mi s-a pus o pata astazi de nu-ti zic.
Foarte bine ca ai sunat-o pe aia, dar sunt curioasa, ce ti-a zis? |
|
|
|
Apr 12 2008, 12:40 AM
|
|
|
s-a cacat pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...sa nu iti inchipui ca am tipat. Nu . Am vorbit foarte clar , raspicat si calm. Oricum, daca nu le scotea pina-n seara ii suna firma de avocati care ne protejeaza interesele. Iar respectiva firma e specializata pe chestii de-astea si cei care o au ne sint prieteni de cind nu aveam nici o firma. Si-s buni baietii in meserie! |
|
|
|
| lxn |
Apr 12 2008, 12:40 AM
|
|
Musafir |
Muihihi! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Cu astia asa trebuie procedat, taxati si amenintati, altfel vor fura mereu si mereu, unii muncesc si altii isi constuiesc pe spatele lor. Cum spuneam, nesimtirea e in floare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Te pup, Di, sa ai o noapte buna! |
|
|
|
Apr 12 2008, 12:45 AM
|
|
|
Crede-ma ca nu ramineam la stadiul de informare. Ca nu am ameninta-o. Am informat-o ca furtul intelectual se pedepseste. Si de-acum inainte nici nu mai sun. Tin probele si direct la avocat si in instanta cu ei! M-am saturat ca de mere acres sa imi fure altii munca!
Somn usor, lexie! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 01:35 AM |
|
|