IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1658 1659 1660 1661 1662 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Apr 12 2008, 07:25 AM
Post #16591

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

mmm o fi facut vreo indigestie mititica, si vomatul a sleit-o de puteri. nu are ce sa fie grav. stomacul copiilor e sensibil.
sanatate multa!
va pup si am plecat sa numar tabla de prin hala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Apr 12 2008, 08:25 AM
Post #16592

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 12 2008, 08:44 AM
Post #16593

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

QUOTE(chintesenta_raului @ Apr 12 2008, 12:37 AM) *
am acum un nod 32, sa vad cat de grozav se va dovedi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu oricum sunt cam varza cand e vb de calculatoare, dar cand am o problema incep si ma crizez, sun in stanga si in dreapta, stresez pe toata lumea si pana la urma ii dau de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

noapte buna, misssn!

Am auzit ca e bun nod32.
Puneti si un firewall daca ai XP activeaza-l pe cel din XP.
Norton Antivirus cel nou e bun iara, doar ca e f. stufos ocupa cam mult spatiu pe hard. Are o chestie faina te avertizeaza cand cineva iti scaneaza porturile si poti bloca adresele respective.
Nu neaparat ca intrii tu dar cine mai foloseste calc poate intra pe site-uri aiurea si de aici problemele.
Mai sunt scannere pe net si poti scana si online cateodata un antivirus nu-ti gaseste virusul si tu totusi ai calc virusat. De obicei se produce o incetinela in executia comenzilor, sau pana incarca sist de operare la inceput si atunci sigur e virus.

+Quote Post
albinuza
post Apr 12 2008, 09:54 AM
Post #16594

V.I.P.

am terminat de numarat tablele prin hala, si acum tre sa concep un program in excel ca sa pot sa le tin contul mai usor.
mare filozofie nu-i, dar nu am nici un chef si am un somn de vad in picatele mici si roz (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

si e asa de naspa afara..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 12 2008, 10:05 AM
Post #16595

Musafir

ola fetele

afara bineinteles ca ploua doar e weekend (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 12 2008, 10:32 AM
Post #16596

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Gata! Am stat destul! Ma apuc de treaba. Ne vedem mai tarziu.

+Quote Post
lxn
post Apr 12 2008, 10:37 AM
Post #16597

Musafir

Neata les filles!

Eu ma pregatesc sa plec la curte, numai ca nu stiu unde's cele 27 grade promise si soarele alea orbitor? Who took it away from us?

Ne auzim maine seara abia, o sa-mi fie dor de bar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Va pup, sa aveti un weekend minunat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS: mi-au picat ochii pe un job taaaare... ciudatel:

"Descrierea postului:

Student/a in anii I sau II
Job de relatii publice/comunicare/evenimente, Part time

Trimite Povestea vietii tale in 50 cuvinte, insotita obligatoriu de o fotografie

Cerinte:

Esti potrivit/a si te asteptam cu drag in echipa noastra, daca ai bun simt cat sa te opreasca de la a fi ridicol/a si impertinent/a, dar cat sa nu te impiedice a fi indraznet/indrazneata si ludic/a.
Esti versatil/a, istet/isteata, stii sa zambesti, cand sa taci si cand sa vorbesti, esti carismatic/a, prezentabil/a, citesti, gandesti, actionezi, zambesti, visezi si zbori.
"
(IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 12 2008, 10:40 AM
Post #16598

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

misssn, sar'na mult de informatii. deocamdata am doar antivirusul, m-am hotarat sa nu ma risc la nimic de capul meu, o sa rog un prieten sa imi instaleze si restul maruntisurilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum, nu descarc nici dc++-ul, i-am interzis si fratelui sa intre pe alte site-uri, decat strictul necesar (google, 9am, cele 2 forumuri in cazul meu). deocamdata merge bine calc-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 12 2008, 11:47 AM
Post #16599

V.I.P.

Eu mi-am terminat treaba pe aici.de fapt nu am terminat dar nu vroiam sa incep azi ceva ce nu pot sa termin, dar am fost obligata de imprejurari, pentru ca unuia dintre sefi i s.a parut ca nu fac nimic. d aio faceam. jur (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
inca ploua. tre sa fac ceva de mancare azi si eventual putina curatenie ca nu se mai poate ce e in casa aia... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 12 2008, 05:52 PM
Post #16600

Musafir

Ce fac fetele? Ati fugit toate la padure? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu am prins o conexiune wireless la curte si am intrat sa vad ce-i prin bar si, cand colo, e liniste... Pun mai incolo poze cu bunatatile mancate astazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1658 1659 1660 1661 1662 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th December 2025 - 03:27 AM