IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1660 1661 1662 1663 1664 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Apr 12 2008, 08:50 PM
Post #16611

Musafir

Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-ai amuzat, sa stapanesti fericita noua culoare (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Frumos si cald a fost azi, pacat ca de luni revine 'toamna' dar noi sa fim fericiti (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Apr 12 2008, 08:52 PM
Post #16612

Musafir

Am trecut cu bine de a doua ora de role cu al meu, s-a descurcat mai bine, daca ma tin de capul lui, in 3 luni putem iesi in parc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma bag la seminte si suc de portocale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 12 2008, 08:54 PM
Post #16613

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mie tot somn imi e...

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 12 2008, 09:00 PM
Post #16614

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor! Am ajuns si eu acasa acum o juma de ora, am fost la padure, pe malul Amaradiei, a fost superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Maat, eu cu urzici am scapat de matreata. Vezi ca e sezon!

+Quote Post
Diana.
post Apr 12 2008, 09:08 PM
Post #16615

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

miine ma duc la piata. saru mina de pont.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 13 2008, 12:02 AM
Post #16616

Musafir

Sau de la farmacie, faci ceai eu il foloseam cand imi pica parul si a mers spre surprinderea mea

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2008, 08:23 AM
Post #16617

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pe bune se face frig de luni? Iar?! Nuu..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si eu care ma gandeam sa ma imbrac luni intr-un maieu..destul de sexi de altfel..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Damn weather!

Lxn, suna interesant oferta de job postata de tine..Abordarea nu mi se pare prea neobisnuita, de obicei ei fac uz de creativitatea lor cat mai mult, sa se deosebeasca de restul anunturilor tipice. Ce mi se pare mie neobisnuit este insa ca cer studenti de anul I (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si anul II. Si mai vor si part time. Cine stie pe ce post o fi? De obicei, joburile in domeniul asta necesita mult timp, ce poti sa faci in 4 ore? Hmm..Despre ce companie este vorba? Poti sa spui? Si ai aplicat pana la urma? Succes si sa ne tii la curent! Sunt deja curioasa.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 13 2008, 08:41 AM
Post #16618

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata
Roxanica sa stapanesti sanatoasa bucataria. Dupa ce termini cu totul o sa te apuce un elan de bucatarit, fain, fain.
Si eu eram tare entuziasmata cand am schimbat tot in bucatarie cel mai entuziasmata am fost de picuratorul de deasupra chiuvetei ca nu mai trebuia sa stea vasele pe suportul de pe chiuveta si erau si ascunse adica nu mai trebuia sa le pun la loc defiecare data si acum le mai iau direct de acolo nu mai le bag in dulap cateodata. Acum ma gandesc ca as fii mai entuziasmata de o masina de spalat vasele si la un mom. dat o sa-mi cumpar.
Cand mi-am luat aragazul e din ala cu grade si nu facusem inca nici o prajitura si vine o prietena la mine zice hai sa facem o praji cu visine ce o mancasem la ea si imi placuse, facem prajitura si eu habar n-aveam cum e cu gradele si dau la 160 si stam si stam ca nu se facea prajitura, s-a facut in vre-o 2 ore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ma tot uitam pe gemulet si nimic tot galben era aluatul nu dadea semne de rumenire, ea imi zicea tre' la foc mic si eu am pus-o la foc mic. Apai m-am invatat si acum il iubesc pe cuptorul asta ca imi e utila chestia cu gradele.

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2008, 10:12 AM
Post #16619

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Toata ziua vorbiti de bucatarii..ce fete gospodine avem aici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa activitatea crescanda din topicurile despre mancare, as putea spune ca in momentul asta sunteti chiar in bucatarie sa pregatiti cine stie ce mancare SF pentru mine..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 13 2008, 11:05 AM
Post #16620

Musafir

Miss, mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Da...asa am patit si eu varza anatolica facuta la soacra-mea. Am tinut cuptorul pe 180 gr vreo 2 ore si ceva si varza mea tot nu se mai facea.
Sweet, eu inca nu-s in bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Probabil ca-n zilele urmatoare ma va apuca elanul culinar. Astazi trebuie s-o curat si sa pun vasele-n ea.
Gagici, s-aveti o duminica faina!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1660 1661 1662 1663 1664 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th December 2025 - 05:28 AM