![]() ![]() |
| kary_pink |
Apr 12 2008, 08:50 PM
|
|
Musafir |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-ai amuzat, sa stapanesti fericita noua culoare (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Frumos si cald a fost azi, pacat ca de luni revine 'toamna' dar noi sa fim fericiti (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 12 2008, 08:52 PM
|
|
Musafir |
Am trecut cu bine de a doua ora de role cu al meu, s-a descurcat mai bine, daca ma tin de capul lui, in 3 luni putem iesi in parc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma bag la seminte si suc de portocale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 12 2008, 08:54 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mie tot somn imi e...
|
|
|
|
Apr 12 2008, 09:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor! Am ajuns si eu acasa acum o juma de ora, am fost la padure, pe malul Amaradiei, a fost superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Maat, eu cu urzici am scapat de matreata. Vezi ca e sezon! |
|
|
|
Apr 12 2008, 09:08 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
miine ma duc la piata. saru mina de pont.
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 13 2008, 12:02 AM
|
|
Musafir |
Sau de la farmacie, faci ceai eu il foloseam cand imi pica parul si a mers spre surprinderea mea
|
|
|
|
Apr 13 2008, 08:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pe bune se face frig de luni? Iar?! Nuu..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si eu care ma gandeam sa ma imbrac luni intr-un maieu..destul de sexi de altfel..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Damn weather!
Lxn, suna interesant oferta de job postata de tine..Abordarea nu mi se pare prea neobisnuita, de obicei ei fac uz de creativitatea lor cat mai mult, sa se deosebeasca de restul anunturilor tipice. Ce mi se pare mie neobisnuit este insa ca cer studenti de anul I (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si anul II. Si mai vor si part time. Cine stie pe ce post o fi? De obicei, joburile in domeniul asta necesita mult timp, ce poti sa faci in 4 ore? Hmm..Despre ce companie este vorba? Poti sa spui? Si ai aplicat pana la urma? Succes si sa ne tii la curent! Sunt deja curioasa.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 13 2008, 08:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata
Roxanica sa stapanesti sanatoasa bucataria. Dupa ce termini cu totul o sa te apuce un elan de bucatarit, fain, fain. Si eu eram tare entuziasmata cand am schimbat tot in bucatarie cel mai entuziasmata am fost de picuratorul de deasupra chiuvetei ca nu mai trebuia sa stea vasele pe suportul de pe chiuveta si erau si ascunse adica nu mai trebuia sa le pun la loc defiecare data si acum le mai iau direct de acolo nu mai le bag in dulap cateodata. Acum ma gandesc ca as fii mai entuziasmata de o masina de spalat vasele si la un mom. dat o sa-mi cumpar. Cand mi-am luat aragazul e din ala cu grade si nu facusem inca nici o prajitura si vine o prietena la mine zice hai sa facem o praji cu visine ce o mancasem la ea si imi placuse, facem prajitura si eu habar n-aveam cum e cu gradele si dau la 160 si stam si stam ca nu se facea prajitura, s-a facut in vre-o 2 ore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ma tot uitam pe gemulet si nimic tot galben era aluatul nu dadea semne de rumenire, ea imi zicea tre' la foc mic si eu am pus-o la foc mic. Apai m-am invatat si acum il iubesc pe cuptorul asta ca imi e utila chestia cu gradele. |
|
|
|
Apr 13 2008, 10:12 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Toata ziua vorbiti de bucatarii..ce fete gospodine avem aici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa activitatea crescanda din topicurile despre mancare, as putea spune ca in momentul asta sunteti chiar in bucatarie sa pregatiti cine stie ce mancare SF pentru mine..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 13 2008, 11:05 AM
|
|
Musafir |
Miss, mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Da...asa am patit si eu varza anatolica facuta la soacra-mea. Am tinut cuptorul pe 180 gr vreo 2 ore si ceva si varza mea tot nu se mai facea.
Sweet, eu inca nu-s in bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Probabil ca-n zilele urmatoare ma va apuca elanul culinar. Astazi trebuie s-o curat si sa pun vasele-n ea. Gagici, s-aveti o duminica faina! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 05:28 AM |
|
|