![]() ![]() |
Apr 13 2008, 11:26 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Neata... am io o bafta simbata si duminica... azi m-o trezit un mos : ca el vrea cu Cristina. Domle, ai gresit numaru`, n-avem vreo Cristina in zona.... Dupa 5 minute iar: tot el era; familia paduraru, donsoara cristina? Domle, lasa-ne sa domim, n-auzi ca nu avem nici cristine si nici padurari nu sintem? si vezi ca numarul asta nu a fost vreodata a altcuiva...
... daca mai suna o data ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 13 2008, 11:54 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Ei, eu kiar sunt in bucatarie la ora asta. De azi dimineata tot bucataresc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Apr 13 2008, 11:59 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu sint in greva vis-a-vis de toate. Pur si simplu sint in perioada de "nu am chef de nimic".... Dar de absolut nimic!
Si m-am umplut si de o iritatie pe fata (nu stiu ce de la ce as fi putut-o face)... deci am si matreata, si bube pe barba! Exact ce mi-am dorit o viata intreaga! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... urasc poluarea asta! |
|
|
|
Apr 13 2008, 12:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Eu am inceput sa fac curatenie, dar in cazul mentionat, nu este o lauda ci necesitate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maat (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Nu ai rezolvat problema cu Nizoralul? |
|
|
|
Apr 13 2008, 12:23 PM
|
|
|
s-a mai dus insa nu tot. Mai bine ramineam nespalata alaltaieri! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Apr 13 2008, 12:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Bube mai imi ies si mie cand mananc prea multa ciocolata. E un sampon Petrole Han care e destul de bun cred ca e si pt. matreata. Eu mi-am luat pt par gras si cat timp m-am spalat cu el chiar a avut efect. Si mai e o crema de cojite pt. copii mici se gaseste la farmacie nu mai stiu exact cum se numeste daca vrei intreb, inmoaie pielea capului si iti curata pielea bine se da inainte de spalare si tre' sa stai cu ea vre-o juma de ora parca.
Si noi am luat micul dejun pe la 12 ca am bagat un shopping rapid dimineata, ca batea vantul in frigider. Si la mine Sweet e un must curatenia doar ca cu cheful nu stau prea bine, anw sapt viitoare chiar tre' sa bag viteza la curatenie ca nu termin in 2 luni altfel. This post has been edited by misssn7: Apr 13 2008, 01:00 PM |
|
|
|
Apr 13 2008, 12:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
s-a mai dus insa nu tot. Mai bine ramineam nespalata alaltaieri! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lasa ca data viitoare se duce de tot!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Missn, ar trebui sa ne incurajam atunci reciproc, poate reusim sa ne vina cheful pentru asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 13 2008, 12:35 PM |
|
|
|
Apr 13 2008, 12:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet la parte cu incurajatul mai stau cum mai stau da' la partea cu actionatul sunt cam in pom in perioada asta. Fac exact cum faceam in sesiune la inceputul facultatii de maine ma apuc de invatat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da' chiar tre' sa ma apuc de curatat prin casa ca asa haos n-a mai fost de mult. Azi oricum nu fac nimic ca e duminica si duminca iau pauza de obicei doar mancare fac.
Ne ducem pe coclauri, poate ajungem pana in Poiana mica. Sa aveti o zi faina. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 13 2008, 05:21 PM
|
|
Musafir |
Eu sunt neiesita de joi din casa, datorita racelii asteia tampite, care nu mai ma lasa in pace.
Azi dimineata m-am trezit vesela si plina de elan, m-am apucat de treaba si dupa vreo 3 ore m-a luat o oboseala crancena. Aproape ca abia imi mai tineam echilibrul. Nici nu prea am mancat, ca nu am pofta de mancare. Am obosit si cand m-am apucat sa citesc pe aici ce-ati mai scris. Ce-o fi cu mine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Maine-i musai sa ma duc la serviciu. |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 13 2008, 05:28 PM
|
|
Musafir |
din cauza antibioticului roxanica esti asa, eu cand iau am impresia ca ma seaca de energie, pana maine stai in pat sa te refaci nu mai lucra nimic
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 06:10 AM |
|
|