IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1661 1662 1663 1664 1665 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 13 2008, 11:26 AM
Post #16621

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata... am io o bafta simbata si duminica... azi m-o trezit un mos : ca el vrea cu Cristina. Domle, ai gresit numaru`, n-avem vreo Cristina in zona.... Dupa 5 minute iar: tot el era; familia paduraru, donsoara cristina? Domle, lasa-ne sa domim, n-auzi ca nu avem nici cristine si nici padurari nu sintem? si vezi ca numarul asta nu a fost vreodata a altcuiva...
... daca mai suna o data ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 13 2008, 11:54 AM
Post #16622

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ei, eu kiar sunt in bucatarie la ora asta. De azi dimineata tot bucataresc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 13 2008, 11:59 AM
Post #16623

Fondator eLady.ro

Eu sint in greva vis-a-vis de toate. Pur si simplu sint in perioada de "nu am chef de nimic".... Dar de absolut nimic!
Si m-am umplut si de o iritatie pe fata (nu stiu ce de la ce as fi putut-o face)... deci am si matreata, si bube pe barba!
Exact ce mi-am dorit o viata intreaga! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
... urasc poluarea asta!

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2008, 12:17 PM
Post #16624

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am inceput sa fac curatenie, dar in cazul mentionat, nu este o lauda ci necesitate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Maat (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Nu ai rezolvat problema cu Nizoralul?

+Quote Post
Diana.
post Apr 13 2008, 12:23 PM
Post #16625

Fondator eLady.ro

s-a mai dus insa nu tot. Mai bine ramineam nespalata alaltaieri! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 13 2008, 12:24 PM
Post #16626

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Bube mai imi ies si mie cand mananc prea multa ciocolata. E un sampon Petrole Han care e destul de bun cred ca e si pt. matreata. Eu mi-am luat pt par gras si cat timp m-am spalat cu el chiar a avut efect. Si mai e o crema de cojite pt. copii mici se gaseste la farmacie nu mai stiu exact cum se numeste daca vrei intreb, inmoaie pielea capului si iti curata pielea bine se da inainte de spalare si tre' sa stai cu ea vre-o juma de ora parca.
Si noi am luat micul dejun pe la 12 ca am bagat un shopping rapid dimineata, ca batea vantul in frigider.
Si la mine Sweet e un must curatenia doar ca cu cheful nu stau prea bine, anw sapt viitoare chiar tre' sa bag viteza la curatenie ca nu termin in 2 luni altfel.

This post has been edited by misssn7: Apr 13 2008, 01:00 PM

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2008, 12:35 PM
Post #16627

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Maàt @ Apr 13 2008, 01:23 PM) *
s-a mai dus insa nu tot. Mai bine ramineam nespalata alaltaieri! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lasa ca data viitoare se duce de tot!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Missn, ar trebui sa ne incurajam atunci reciproc, poate reusim sa ne vina cheful pentru asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 13 2008, 12:35 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 13 2008, 12:40 PM
Post #16628

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet la parte cu incurajatul mai stau cum mai stau da' la partea cu actionatul sunt cam in pom in perioada asta. Fac exact cum faceam in sesiune la inceputul facultatii de maine ma apuc de invatat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da' chiar tre' sa ma apuc de curatat prin casa ca asa haos n-a mai fost de mult. Azi oricum nu fac nimic ca e duminica si duminca iau pauza de obicei doar mancare fac.
Ne ducem pe coclauri, poate ajungem pana in Poiana mica.
Sa aveti o zi faina.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 13 2008, 05:21 PM
Post #16629

Musafir

Eu sunt neiesita de joi din casa, datorita racelii asteia tampite, care nu mai ma lasa in pace.
Azi dimineata m-am trezit vesela si plina de elan, m-am apucat de treaba si dupa vreo 3 ore m-a luat o oboseala crancena. Aproape ca abia imi mai tineam echilibrul. Nici nu prea am mancat, ca nu am pofta de mancare. Am obosit si cand m-am apucat sa citesc pe aici ce-ati mai scris. Ce-o fi cu mine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Maine-i musai sa ma duc la serviciu.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 13 2008, 05:28 PM
Post #16630

Musafir

din cauza antibioticului roxanica esti asa, eu cand iau am impresia ca ma seaca de energie, pana maine stai in pat sa te refaci nu mai lucra nimic

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1661 1662 1663 1664 1665 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th December 2025 - 06:10 AM