![]() ![]() |
| roxanica10 |
Apr 13 2008, 05:30 PM
|
|
Musafir |
Crezi Divi? Iau cel mai slab antibiotic, ca altfel nu-mi scadea febra: doxicilina.
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 13 2008, 05:48 PM
|
|
Musafir |
mi a explicat mie odata doctorita de ce antibioticul da o stare de oboseala organismului dar nu stiu sa explic f bine, lichidele ajuta sa elimine toxinele acumulate in organism in timpul raceli si sa suplineasca depozitul de lichide eliminate in timpul febrei, el oricum pt ficat nu e bun dar trebuie luat ca n avem de ales mai ales daca facem febra, asa ca multe lichide si vit c. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Apr 13 2008, 06:19 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Roxi, in afara de antibiotic ce mai iei? ca eu luam un pumn de pastile si parca eram drogata, nu mai puteam concentra si gindi la nimic, ameteam rau, era sa cad de nu stiu cite ori - ba si am cazut o data...
|
|
|
|
| kalua |
Apr 13 2008, 06:55 PM
|
|
Musafir |
Eu am tras un relaxing day la hotel azi, am ajuns acolo, am luat micul dejun vreo doua ore, apoi piscina, sauna, pe la 3 juma am baut ceai si le-am controlat prajiturile, am facut un dus mai lung, m-am cremuit in liniste si-acum suntem acasa. Frumos a fost! Si am avut timp numai pentru noi, asta-i cel mai important.
|
|
|
|
Apr 13 2008, 06:56 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Oau! fain!
|
|
|
|
| kary_pink |
Apr 13 2008, 07:03 PM
|
|
Musafir |
Wow Kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce frumos. Imi place sa aud ca o pereche dupa atatia ani de convietuire si cu un copil marisor reusesc sa gaseasca astfel de momente (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Roxi insanatosire grabnica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu azi m-am intalnit cu o prietena buna si am depanat povesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a fost dor de ea si de dialogul nostru. ps: Rozy poate cat sunt prin tara ne intalnim si noi la un suc. Mi-ar fi placut sa facem o intalnire elady in Galati dar nu stiu ce fete mai intra, ca Geo si Katy au disparut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by kary_pink: Apr 13 2008, 07:04 PM |
|
|
|
Apr 13 2008, 07:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Seara!
Kalua super! Eu azi am avut o zi plina... Am plecat de acasa de la 1 si am ajuns la 6 juma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am dat o tura competa de Herastrau si dupa aia nu mai aveam putere nici sa urc pana sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar a fost fain! |
|
|
|
| kalua |
Apr 13 2008, 08:44 PM
|
|
Musafir |
Azi, in hotel, ducandu-ma singura pana in camera sa-mi iau cartea, ma nimeresc in lift cu 3 sportivi (unul negru, unul mai negricios si unul alb), ii aud ca vorbesc germana, ma gandesc ca-i frumos sa fac niste conversatie, ii intreb de la ce echipa sunt. Imi zic ca-s fotbalisti de la BVB. Bine ca ajunsesera la etajul lor cand mi-au dat raspunsul ca eu si fotbalul suntem 2 chestii paralele si BVB nu-mi spune absolut nimic. Le-am urat succes si gata. Mr. kalua imi zice ca-s astia de la Borrusia Dortmund. Si in drum spre casa numai ce auzim la radio ca iau bataie de la münchenezi cu 4:0. Mr. kalua a zis ca de-acum nu se suie cu mine in acelasi lift cand are ceva important de facut in ziua respectiva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca acasa n-avem lift.
|
|
|
|
| happyCat |
Apr 13 2008, 08:52 PM
|
|
Musafir |
Sa vezi ce faza mi-a facut mie Mr Happycat in lift. Eram intr-un hotel, nu mai stiu in ce oras si mai erau si altii oameni in lift. Noi ne-am pupacit un pic, dupa care era asa mai liniste, nimeni nu zicea nimic. Iar el cica: so what did you say your name was?
|
|
|
|
| kalua |
Apr 13 2008, 09:02 PM
|
|
Musafir |
happy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu i-ai raspuns ca-i clar ca-l platesti inainte? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 07:29 AM |
|
|