![]() ![]() |
| happyCat |
Apr 13 2008, 09:09 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu mai stiu ce i-am zis, dar el e maestru la faze din astea.
|
|
|
|
Apr 13 2008, 09:14 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
kalua, borussia dortmund a fost a doua echipa favorita a mea (dupa glasgow rangers) pe vremea cand eram microbista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu m-am intors astazi de la mare, a fost super frumos, vreme aproximativ de plaja din cand in cand (fara pretentii de bronz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) insa apa a fost ingrozitor de rece, cum intrai un pic cum simteai ca ti se taie picioarele. |
|
|
|
Apr 13 2008, 09:16 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Happy, de citi ani sinteti impreuna?
Chinte, unde ai fo` iezact? |
|
|
|
Apr 13 2008, 09:21 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
am fost in vama veche si azi am dat o fuga si la 2 mai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
m-am intors cu o punga de scoici, ca toate mi se pareau deosebite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa vad acum ce fac cu ele:| si-am mustruluit-o si pe carrie30 ca n-a mai dat pe aici de pe vremea lui pazvante chioru' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 13 2008, 09:31 PM
|
|
Musafir |
'na seara.......
Kary...cu cea mai mare placere ies la un suc,pacat ca nu mai intra si Geo pe forum..o agatam si pe ea. dar mere si asa mai intim in doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asaaa....cat despre viata mea amoroasa...e in negura totala.iubitu a venit vineri la mine dupa fotbal,ne-am certat ..a zis ca de ce sa ma duca dom'le la doctor cu masina.doar nu-s invalida (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ....si de atunci nu am mai vb,desi suntem pe mess |
|
|
|
| kalua |
Apr 13 2008, 09:37 PM
|
|
Musafir |
rozy, din afara pare ca domnul tau nu se prea sinchiseste de tine. Pai de-asa unul ai tu nevoie? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ca dintr-astia gasesti la orice colt de strada!
|
|
|
|
| rozy |
Apr 13 2008, 09:41 PM
|
|
Musafir |
el zicea intotdeauna ca vrea o femeie puternica langa el..poi creca de aia,ca sa nu se agite el prea mult.in fine,din puctul meu de vedere,lucrurile sunt pe sfarsite,nush daca si el intelege acelasi lucru din lipsa asta de comunicare,daca nu intelege,am sa i-l zic la un moment dat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
| happyCat |
Apr 13 2008, 09:55 PM
|
|
Musafir |
Maat, in vara asta facem 6 ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faza cu liftul a fost insa cam pe la inceput (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Apr 13 2008, 09:58 PM
|
|
Musafir |
Exista o diferenta intre a fi tu puternica si intre a sti el sa se poarte. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sincer a facut un gest de barbat 'necioplit' si nu merita o fata ca tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa vorbim in privat despre suc, cred eu ca cel mai bine dupa ce ma linistesc si eu de pupat pe cei dragi si dupa ce trece Pastele. Dar vorbim sa vedem cum poti si tu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ladies (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) si noapte buna. |
|
|
|
| rozy |
Apr 13 2008, 09:59 PM
|
|
Musafir |
normal,take your time..imi zici tu cand poti,ca eu am programul lejer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 08:15 AM |
|
|