![]() ![]() |
Apr 14 2008, 12:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna ziua gagics!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
i have time for nothing today! asta pentru ca, evident e luni! si lunea nu se poate sa fie ceva in regula! nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar daca o sa am timp o sa citesc... toate bune si frumoase la voi da? va tzuc si o luni minunata va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 14 2008, 12:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Citii si eu horoscopul da' nu se potriveste cel putin pana acum.
|
|
|
|
Apr 14 2008, 12:48 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
l-am citit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
imi vine sa-mi dau palme :| m-au sunat unii de la bosch sa vin la interviu AZI! adica am intrat in panica. ma asteptam sa ma sune saptamana asta dar nu azi sa vin AZI! sunt in criza de timp, mi-am dat toate planurile peste cap si i feel like ****! deci nu am inceput bine saptamana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) desi imi doream mult sa ma cheme astia la interviu, acum am impresia ca o sa o dau in bara pt ca nu ma simt in apele mele si pt ca nu am eu controlul asupra programului meu. ca sa nu mai zic ca am aplicat la ei acum o luna si ceva si atunci imi spusesera ca urmeaza interviul in maxim o saptamana (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) deci imi vine sa injur (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 14 2008, 12:49 PM |
|
|
|
Apr 14 2008, 12:58 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Nu te panica, fii relaxata si stapana pe tine. Probabil au aplicat multe persoane si au facut mai intai o selectie. Mi s-a intamplat si mie sa fiu chemata dupa o luna de cand am aplicat, culmea e ca am si luat interviurile...au fost doua in ordine ierarhica. Dar nu m-a mai interesat ca programul era f nasol. Bafta multa!
|
|
|
|
Apr 14 2008, 12:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
pai injura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 14 2008, 01:09 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
sa fie, Altheea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) trecusem testele de la firma de recrutari cu care tineau ei legatura insa mi se pare ca sunt foarte neseriosi! m-au sunat abia sapt trecuta sa ma intrebe daca mai sunt disponibila si ca ma suna sapt asta. dar nu-mi place deloc ideea ca ma cheama in aceeasi zi. plus ca e in baneasa :| si pierd ore bune pana acolo. inca am dracisori. o sa fiu stapana pe mine ca nah... doar nu o sa sar cu gura pe manager (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) of i hate this (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
cum era programul? nu de 8 ore? This post has been edited by berbecutza: Apr 14 2008, 01:09 PM |
|
|
|
Apr 14 2008, 01:12 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
ie-te... la berbe s-a potrivit!
"Horoscopul saptamanal pentru aceasta perioada mai arata ca viitorul este promitator, pentru ca se anunta vesti interesante cu privire la schimbari de bun augur in viata ta personala si profesionala." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci e de coma, da?! Foarte tareeeee, frate! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 14 2008, 01:13 PM
|
|
|
pai tu crezi ca degeaba frunzaream eu pe acolo tot timpul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
bre nu v-am zis. am fost la party si era cornel pasat acolo. ne-a incantat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu miscarile lascive ale corpului sau pitic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci mai penal de atat......no way. eu eram chiar in raza lui si ma abtineam sa nu rad in hohote (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) greu a fost sa ma abtin :| numai dumnezeu stie asta :| This post has been edited by berbecutza: Apr 14 2008, 01:16 PM |
|
|
|
Apr 14 2008, 01:15 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Foaaarte tare, sorooo, am zis!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 14 2008, 01:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Si la mine se potriveste. partea cu "absenta" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar ma simt detasata de tot!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 11:19 AM |
|
|