![]() ![]() |
Apr 14 2008, 02:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Parca ziceai ca te duci la banca? Fugi la banca! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cine m-o fi pus sa deschid gura? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 14 2008, 03:25 PM
|
|
Musafir |
Va salut si eu gagici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Noi n-avusaram net; a trebuit sa vina adminu' din vacanta sa ne rezolve.
Miss, eu inca n-am apucat sa le visez pe fete....desi-s cam dependenta de forum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Berbe, sa ne spui cum fuse la interviu. |
|
|
|
| lxn |
Apr 14 2008, 03:52 PM
|
|
Musafir |
Ce fac fetele gurese?
Eu sunt pleostita tare astazi, n-am apa calda sa-mi fac baie si astept cu interes sa vina, pentru ca altfel trebuie sa incalzesc d'aia rece (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cine-a furat soarele? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma duc sa-mi machiez un ochi sa-l pun pe forum (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ... nu, nu's beata, chiar daca sar de la o idee la alta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 14 2008, 03:59 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai bine iti machiezi ambii ochi. Dar unul intr-un fel si altul altfel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt obo. Vreau sa stau sub paturica, eventual cu o ciucalata calda in brate. |
|
|
|
Apr 14 2008, 04:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
|
|
|
|
Apr 14 2008, 04:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Eu l-am vazut pe Cornel Pasat si face to face si cum dansa+striptease! Nu va luati de el ca mie chiar imi place tipul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E chiar buuun de tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Restul Flamingo nu m-a impresionat, dar Cornel....(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 14 2008, 05:01 PM |
|
|
|
Apr 14 2008, 05:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet, fiecare cu gusturile lui!
|
|
|
|
Apr 14 2008, 05:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Szi, da, cam asa e...Ramane acum de vazut si gusturile lui!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 14 2008, 05:52 PM
|
|
Musafir |
Nu stiam ca acest Pasat e mic de intalntime (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....oricum, nici daca era mai inalt, tot nu era pe lista preferatilor mei. Dar fiecare cu gusturile ei.
Spre exemplu, imi place cum arata Vlad Mirita. |
|
|
|
| lxn |
Apr 14 2008, 05:54 PM
|
|
Musafir |
Am machiat ochiu si m-am si prostit, o sa pun mai incolo poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sweet, hai ca mi-am amintit de ce m-ai intrebat tu de job. Nu am aplicat la el pentru ca o sa ma angajez dupa ce termin cu licenta, nu acum. Uite, iti pun descrierea job-ului, insa nu se stie ce firma a pus anuntul: " Job de relatii publice/comunicare/evenimente, Part time : Nedeclarat Tipul ofertei Part-time Nivel cariera Facultate Denumirea firmei Nedeclarat Tara Romania Oras(e) BUCURESTI Domeniile ofertei Publicitate/PR, Entertainment Data introducerii 2008-04-11 Descrierea postului: Student/a in anii I sau II Job de relatii publice/comunicare/evenimente, Part time Trimite Povestea vietii tale in 50 cuvinte, insotita obligatoriu de o fotografie Cerinte: Esti potrivit/a si te asteptam cu drag in echipa noastra, daca ai bun simt cat sa te opreasca de la a fi ridicol/a si impertinent/a, dar cat sa nu te impiedice a fi indraznet/indrazneata si ludic/a. Esti versatil/a, istet/isteata, stii sa zambesti, cand sa taci si cand sa vorbesti, esti carismatic/a, prezentabil/a, citesti, gandesti, actionezi, zambesti, visezi si zbori. La aceasta oferta au mai aplicat 33 persoane " |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 01:23 PM |
|
|