![]() ![]() |
Apr 16 2007, 03:19 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
|
|
|
|
| kalua |
Apr 16 2007, 07:08 PM
|
|
Musafir |
Mi-am luat florile care-mi lipseau pentru balcon. Dar muscate rosii curgatoare nu mai aveau, a trebuit sa iau mov deschis. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Anul asta o sa fie ca la circ balconul meu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 17 2007, 08:00 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Neatza fetili !
E un frig afara de nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) .Toata tara e cald numai aici mori de frig. |
|
|
|
Apr 17 2007, 08:09 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
hello! si aici e frig. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Apr 17 2007, 08:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata! Si aici e frig dimineata.
Eu nu am cheeeeeeeef aaaaaaaaaaziiiiii - de munca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Apr 17 2007, 08:18 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 17 2007, 08:19 AM
|
|
Musafir |
Nimic nou sub soare Szi....tu niciodata nu ai chef de munca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mie imi vine sa vomit cand ma gandesc ca azi tre sa imi fac la licenta, dar sunt f in urma si nu am de ales (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu stiu ce o sa fac, musai sa imi gasesc un job unde sa ma duc de placere ca altfel io ma imbolnavesc cu nervu cand trebuie sa fac ceva ce nu ma pasioneaza deloc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 17 2007, 08:29 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
inveti sa-ti placa, angie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu desi am urat dintotdeauna cifrele m-am hotarat sa dau la contabilitate in toamna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) god help me (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 17 2007, 08:38 AM
|
|
Musafir |
god help you zic si eu daca asta ai hotarat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai asa m-am distrat ieri, am iesit cu un amic de al meu, coleg. Si el saracul incearca de vreo 3 luni sa isi gaseasca un job. Si a fost la zeci de interviuri si nu s-a ales cu nimic decat experienta si cateva intamplari amuzante (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu inteleg de ce, ca prost nu e, stie cate ceva si are o personalitate foarte ok. A inceput sa o dea in latura spirituala , el care nu e superstitios defel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi povestea ca i-a zis un prieten de al lui de un job la Alcatel. Si prima oara a fost prietenul lui la interviu, desi prietenul lui nu isi prea dorea jobul respectiv, ca era pe partea de hard si ala vroia soft. Si i-a spus astuia toate intrebarile, a mers foarte bine pregatit, i-a zis "Vezi ca o sa te intrebe ce preferi ...hard sau soft, tu sa zici hard ca eu am zis soft si au strambat din nas urat de tot" . Buuuuun , se duce el la interviu, totul a mers ca uns, era sigur ca o sa primeasca jobul. Peste cateva zile ....il cheama pe prietenul lui si ii zice ca e angajat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu faceam misto de el ca are angajarile legate, ca i-a facut cineva blesteme sau poate ca D-zeu incearca sa ii spuna ca ar trebui sa urmeze o alta cale in viata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si mai zicea el ca astia de la resurse umane te refuza la fel cum face un barbat cand vrea sa ii dea papucii unei femei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ori nu te mai suna deloc ca sa nu fie nevoiti sa iti explice de ce, ori iti trimit un mail scurt in care iti spun "Stii...avem pe altcineva", ori baga vrajeala aia cu "It's not you...it's me, tu esti foarte bun dar nu suntem pregatiti pentru tine momentan" , ori iti zic "momentan nu avem chef de un angajament serios, dar te pastram in baza de date si daca nu gasim ceva mai bun o sa te sunam" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 10:10 AM
|
|
Musafir |
aseara am avut accident (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) masina e intreaga (are doar cateva zgarieturi), dar eu am capul varza, m-am dat urat de tot cu capul de tetiera. inca sunt ametita...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 10:40 AM |
|
|