IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1669 1670 1671 1672 1673 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Apr 14 2008, 05:55 PM
Post #16701

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Omul o sa fie bantuit toata viata de Oana R. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-are sens sa visezi, decat daca vrei o confruntare directa cu doamna amintita anterior. Rcunosc si eu ca am fost uimita cand l-am vazut in viata de zi cu zi. Aem impresia ca e mai impunator. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2008, 05:59 PM
Post #16702

Musafir

Ma duc si eu acasa, cat nu-ncepe sa ploua ca am niste balerini cu o talpa subtirica-subtirea din piele, cred ca se face fleasca in cateva secunde la o ploaie mai zdravana.

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 14 2008, 06:01 PM
Post #16703

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

lxn, sper sa nu nimeresti la fosta firma unde am lucrat eu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 14 2008, 06:03 PM
Post #16704

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pe mine m-a prins ploicica, dar cand s-a mai indesit eram in tramvai. Nu cred c-as fi coborat daca nu se oprea potopul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 14 2008, 06:07 PM
Post #16705

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iaca ca m-am intors; vaz ca ati avut activitate...
Lexie, mie ala mi se pare un job de impartit fluturasi, hostesa adicatelea...

+Quote Post
Cindy
post Apr 14 2008, 06:10 PM
Post #16706

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie mi s-a parut impunator si in realitate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Haideti mai ca e numai fibra si are si niste ochi (ca sa vedeti la ce ma uit eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Pe langa fund bineinteles (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Clau, la ce firma ai lucrat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lxn, dar tot nu mi-ai raspuns la nedumeririle mele..
Cred ca o sa incep sa imi depun si eu CV-ul, caci nu prea cred ca o sa mai stau mult la jobul actual..O parte din motive le stiti..

+Quote Post
Diana.
post Apr 14 2008, 06:11 PM
Post #16707

Fondator eLady.ro

Szi, m-ai lasat cu ochi-n soare si te-ai dat la fiund!

+Quote Post
lxn
post Apr 14 2008, 06:17 PM
Post #16708

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Apr 13 2008, 09:23 AM) *
Pe bune se face frig de luni? Iar?! Nuu..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si eu care ma gandeam sa ma imbrac luni intr-un maieu..destul de sexi de altfel..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Damn weather!

Lxn, suna interesant oferta de job postata de tine..Abordarea nu mi se pare prea neobisnuita, de obicei ei fac uz de creativitatea lor cat mai mult, sa se deosebeasca de restul anunturilor tipice. Ce mi se pare mie neobisnuit este insa ca cer studenti de anul I (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si anul II. Si mai vor si part time. Cine stie pe ce post o fi? De obicei, joburile in domeniul asta necesita mult timp, ce poti sa faci in 4 ore? Hmm..Despre ce companie este vorba? Poti sa spui? Si ai aplicat pana la urma? Succes si sa ne tii la curent! Sunt deja curioasa.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sweet, pai nu stiu la ce anume vrei sa-ti raspund (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti-am spus ca firma care a postat anuntul este necunoscuta, iar eu nu am aplicat la post pentru ca astept sa termin cu licenta pentru a ma angaja. (intre timp ii ajut pe ai mei cu firma, asta este motivul). Daca mai e ceva ce-ti pot spune, sa ma anunti. Daca vrei sa-ti trimit job-ul, da-mi pe privat adresa de mail si iti trimit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 14 2008, 06:21 PM
Post #16709

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ahhh nu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eram curioasa de ce vor astia pe cineva din anul I sau II si de ce part time..Mi se pare ceva in neregula la mijloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-ar putea foarte tare sa aiba dreptate Maat..
Mersi oricum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 14 2008, 06:22 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 14 2008, 06:56 PM
Post #16710

Fondator eLady.ro

lexieee, da de ce nu lucri tu in continuare in afacerea de familie?

ashe, sa va fie clar, mie mi-o iesit ca sint Queen Fairy, asa ca v-ati ars! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Io beau niste vin...cine-mi tine companie, por favor?
(IMG:http://www.mydreamwedding.ca/uploads/Image/Maggie/Wine%20glasses.JPG)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1669 1670 1671 1672 1673 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th December 2025 - 02:16 PM