![]() ![]() |
| lxn |
Apr 14 2008, 07:13 PM
|
|
Musafir |
Mâaţule, ai mei nu au nevoie de mine mereu, ci numai la lucrari mari de autocolant, in rest se ocupa de ce-ti zisei, daca mai tii minte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) N-are rost sa stam ca albinele pe langa firma asta cand putem fi productivi si separat. Eu stiu ce firma vreau sa am EU, si n-as vrea pt nimic in lume sa ma angajez, prefer sa fac si sa am ceva al meu, insa o sa incerc sa acumulez ceva experienta pentru a face firma pe care o vreau.... E grele...
Si tocmai pentru ca e grele, iau un pahar de vinuţ alb, saru'mana! Ps: ma duc sa ma balacesc... la chiuveta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 14 2008, 07:19 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Bre, am imbatrinit io, da` nici chiar asa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ai sa fie intr-n ceas bun si sa ai gura aurita... Sa te-auda Dumnezeu si sa realizezi fix ce vrea sufletelu` tau! |
|
|
|
Apr 14 2008, 07:53 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
cum sa fie la interviu.... ca dracu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa ce m-am trezit cu 3 persoane (tipa de la recrutari imi spusese ca 1) am tinut interviul in engleza (ceea ce nu mi se spusese de catre firma de recrutari si mi se parea normal sa mi se spuna) si mi-au trantit un program de : de la 8 pana la cat e nevoie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) adica as fi ajuns acasa pe la 11 noaptea cel devreme......la chestia asta imi venea sa ii spun ca poate ar trebui sa fie si salariul la cat are omul nevoie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tipa de la recrutari mi-a spus ca salariul il negociez acolo insa nu era asa, bosch urma sa imi faca oferta prin firma de recrutare asa ca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iar managerul care e neamt , vorbea o engleza cu accent nemtzesc si trebuia sa cam deduci ce zicea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai bine ma intelegeam cu alalalt in engleza care era roman si stia sa pronunte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mai era o cucoana care ma scana tot timpul de sus in jos |
|
|
|
Apr 14 2008, 07:57 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Inaltator interviu ai avut! Ai rabdare, nu se stie niciodata!
|
|
|
|
Apr 14 2008, 07:59 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
oricum simteam ca asa va fi. rabdare am. sora mea nu are si ma sacaie si ma streseaza :|
si entuziasmul mi s-a dus demult. se pare ca toti vor sa muncesti pe gratis daca se poate si sa stai cu ei care castiga mii de euro sa faci cearcane cu ei acolo sa muncesti cot la cot .... yeah...dream on (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trist...dar bucurestiul lasa de dorit pe multe planuri.mai ales pe piata muncii. ma duc sa-mi fac un ceiut de brusturel. cine mai vrea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 14 2008, 08:02 PM |
|
|
|
Apr 14 2008, 08:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Berbe, incepi sa imi faci si mie pofta cu ceaiul ala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe bune ca ma duc sa imi cumpar si eu!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa bem cot la cot in loc de alcoolul de aici din bar! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mda, cred ca ai dreptate cu ce ai zis din pacate.. This post has been edited by sweet_girl: Apr 14 2008, 08:05 PM |
|
|
|
Apr 14 2008, 08:13 PM
|
|
|
Berbe, ai rabdare.
Din cite stiu, experienta nu prea ai, experienta ioc plus inceputul intr-o firma noua... nu te astepta sa iti bata ofertele babane la usa, ca nu o sa vina daca nu au si ceva mai imputit (gen <<da` sa fii "draguta" cu sefu`>>) in spate. Nu vreau sa te dezamagesc, insa trebuie sa fii realista si sa vezi ce poti TU oferi angajatorului ca sa poti spune "VREAU ATITA". Ia trimite si mie ceveul , poate te pot ajuta, eu vad lucrurile din perspectiva angajatorului si poate pot sa iti "vind" vreun pont. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------- Chinteee, ia zi-i ca am uitat sa te intreb, ce mai face Carrie a noastra? Ca ultima data am vorbit cu ea vreo 2 minute de ziua ei, am deranjat-o nitel pe mess sa ii zic la multi ani. |
|
|
|
| lxn |
Apr 14 2008, 08:32 PM
|
|
Musafir |
Di, multumesc frumos de urare, sper din suflet sa fie asa cum imi doresc si sa-mi extind radacinile incet dar sigur pe mai multe cai... am eu niste proiecte, unul dintre ele e foarte bun dar finantatorul pe care-l gasisem vroia ceva din care sa iasa banii repede si investitia sa nu fie foarte mare. Dar... n-a fost sa fie. Oricum, mai devreme sau mai tarziu, voi face proiectul respectiv, i know that (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Berbe, mult succes cu job-ul, sper sa gasesti ceva sa-ti placa si sa merite cele 8 ore de stat acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 14 2008, 08:33 PM
|
|
Musafir |
Perpe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ti-a zis neamtul gud ívining? Si pronunta w-urile v-uri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca mai e si svab sau sas, poate sa stie engleza lu' shakespeare ca nu deslusesti ce limba vorbeste. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 14 2008, 08:33 PM
|
|
Musafir |
Sfat din proprie experienta legat de angajari : sa nu astepti marea cu sarea, sa fii realista, dar sa nici nu te vinzi mai ieftin decat e cazul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu eram disperata sa ma angajez imediat dupa ce am terminat faculta...am fost la un prim interviu pentru un job in programare unde slava domnului nu m-au angajat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eram distrusa ce sa zic ... asa ca la al doilea interviu la intrebarea "Care sunt asteptarile tale salariale" am aruncat cu o suma din aia de au facut ochii cat cepele si dupa ce mi-au dat raspunsul pozitiv au zis "o sa ai oricum mai mult decat ai cerut" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (ceea ce oricum era f putin) Ideea e urmatoarea. Nu imi pare rau, dar am ales eu drumul mai greu, pt ca ai mei colegi care au avut mai multa rabdare sau au stiut cum sa se invarta s-au angajat direct pe salariul pe care il am eu acum dupa 9 luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 03:26 PM |
|
|