![]() ![]() |
Apr 15 2008, 04:36 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Cred ca`ti trebuie si un pic de nebunie s-o iei asa din loc, pe neprevazute. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sper sa-i fie bine si sa va anunte curand de asta, teo. |
|
|
|
Apr 15 2008, 05:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
so, eu nu mai pot mai fetelor!!!
nush daca mi se sesizeaza absenta, dar nu mai am timp nici sa respir... de cand nu mai sta tipul care era cu mine aici, in birou, toata treaba o fac eu. nu ca ma plang. dar nu am timp. asta e treaba de cel putin 2 persoane. si stiti nu, ca toate sunt urgente....? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) is zabauca... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 06:39 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Io am ajuns acasa de la masaj si ma pregatesc sa fac o baie fierbinte, cu uleiuri, ca sa prelungesc cat mai mult rasfatzul.
Pai ce altceva am de facut, cata vreme barbata-miu e la politie ca a intrat un imbecil in el?? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Teo, te cred ca esti stresata cu surioara ta, cu toate nenorocirile astea care s eintampla. Nush ce sa-ti spun, sunt sigura ca esti f speriata, dar sper ca totul va fi bine. Sa ne tii la curent! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Miss, ce ti-a vebit sa-ti skimbi nickul? Eu nu renuntz la al meu ever, macar ca nu mai sunt o nimfetamina de ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am mai avut eu niste nickuri preferate (freak_of_nature si sister_of_night - asta era pe forumul comunitatii Depeche Mode din Ro), dar acu am ramas la Nimphetamin (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 06:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Albinuzo, rezista! Iti tinem pumnii pe aici. Am ajuns si eu acasa, sunt singurica, asa ca am intrat sa vorbesc un pic cu voi, dupa care imi fac lectiile la italiana si unghiile. Nu neaparat in ordinea asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 15 2008, 07:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Uite de aceea ca toata lumea ma facea miss si eu chiar n-am treaba cu termenul asta, in sensul ca nu-s prea cocheta, ma imbrac sport si ma enerva termenul de miss.
Cand zicea lxn sa nu-i mai poceasca nick-ul eram in aceasi oala cu ea, da' n-am zis nic, acu' l-am schimbat si gata si asta imi place mult mai mult decat primul. Va invatati voi cu el. Sa-ti fie de bine de la masaj Nimphe, ce fain ca te rasfeti good for u. Am fost si eu la aerobic fain a fost doar ca nu prea am avut tragere azi, da' oricum bine ca m-am dus mi-am mai miscat sunculitele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 15 2008, 07:08 PM
|
|
Musafir |
Si io am ajuns mai devreme, c-a trebuit sa platesc intretinerea. M-am pus sa fac contabilitatea sora-mii, ca trebuie sa-i fac declaratiile pentru primul trimestru.
Nimphe, imi pare rau de incident. Sper ca nu-i prea grav. Master of Norules (mi se pare cam lung (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) eu iti spuneam Miss...ca ma pierdeam in 's'-uri, dar daca tu te simti mai bine cu noul nick. Nick-ul meu aduce cu prenumele din realitate. E primul forum pe care sunt activa si nu m-am gandit cand m-am inscris la vreun pseudonim. Albi, vezi sa nu-i obisnuiesti pe aia ca poti face treaba de 2, ca dup-aia atat iti dau. Mai trebuie sa mai respiri si tu din cand in cand. This post has been edited by roxanica10: Apr 15 2008, 07:09 PM |
|
|
|
| angeldust |
Apr 15 2008, 07:25 PM
|
|
Musafir |
Buey Miss nu esti pe craca ta sa moara veta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amu cum o sa iti spunem domle? Master? Maria ta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Yes Master...as you wish Master (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 15 2008, 07:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Angel, m-ai spart!! Uite, ca la asta nu ma gandisem!
Maat, intri un pic pe mess? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 07:46 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
acu am vazut mesaju tau din bar sefa. iezecutat.
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 15 2008, 08:04 PM
|
|
Musafir |
daca master simtea ca nu o reprezenta cel vechi de ce sa nu si l schimbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nicku asta imi place mai mult by the way |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 09:23 AM |
|
|