![]() ![]() |
Apr 17 2007, 10:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Bai, Angel, mare dreptate ai! Si cu angajarile si cu lipsa mea cronica de chef (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai, cum sa am chef cand urasc sa ma duc la acest loc de munca? Fiecare dimineata e un chin, cand ma gandesc ca o sa vad iar moaca acra a colegei mele care ar merita un pumn in figura aia ultra rujata. E ca si cum in fiecare zi accept sa ma duc de buna voie la tortura. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Forte (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Slava Domnului ca esti bine! Du-te la un control sa fi sigura ca nu sunt urmari neplacute, Doamne fereste! |
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 10:17 AM
|
|
Musafir |
sunt bine, si eu si masina. vita de m-a lovit are un far spart si un sfert de masca sparta. eu am doar cateva zgarieturi pe spate, pe bara. nu m-am mai dus la politie, ca nu avea sens, las pintecatropu' sa se descurce cu reparatiile. ne-a vazut inclusiv o masina de politie...
numa ca sunt ametita, m-am lovit fix in crestet... de 2 ori (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 17 2007, 10:18 AM
|
|
Musafir |
Doaaaamne forte, fereasca sfantul!! Sa te duci la doctor neaparat! Ptiii mi se facu pielea de gaina...cum dumnezeu s-a intamplat?
|
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2007, 10:18 AM
|
|
Musafir |
Szi, pai apuca-te de cautat altceva. Pe mine asta m-a tinut la inceput la firma: colegii. Daca nu erau ei impingeam fuga dupa max. 2 saptamani.
Forte, aolica! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Unde te-a busit? N-ar fi bine sa te duci totusi la un control? Poate ai o comotie cerebrala. Si masina ar trebui controlata, cateodata nu se vede mai nimic, dar pe dedesubt e haita toata. Aici e cald, soare si bine. Si chef de lucru n-am. |
|
|
|
Apr 17 2007, 10:26 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) forte, pe bune, asculta-le pe fete si du-te la un dr, nu e de joaca cu loviturile la cap. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 17 2007, 10:27 AM
|
|
Musafir |
Aoleu forte...saracutza de tine! Uite d-aia n-am tupeu sa ma urc la volan prin Bucurestiul asta tampit. Eu am zis c-o sa iau pastile de curaj ca sa ma apuc de condus, desi am carnet din 2000.
Probabil c-o sa fiu plictisitoare...dar trebuie sa te duci la doctor. Si verisoara mea s-a ales cu niste dureri de cap groaznice dupa un incident...am tot programat-o la o tipa pe care o stiu eu (care se uita la tine si-ti spune din cap pana-n picioare ce ei...al meu face misto de mine, ma intreaba daca nu i-am vazut bolul de cristal) si pana la urma n-a mai ajuns. Acum se pare ca i-au trecut durerile.. |
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 10:29 AM
|
|
Musafir |
mai, skoda e o masina solida, nu are ce sa aiba. si nici eu, aveam centura si tetiera reglata bine, nu m-am lovit cu ceafa ci cu capul..
nush cum naiba m-am lovit eu in halu' ala de tetiera, ca aveam viteza mica, eram aproape la stop. si el la fel |
|
|
|
| divi2007 |
Apr 17 2007, 10:39 AM
|
|
Musafir |
trebuie consultat un medic mai ales daca lovitura e la cap, si eu am permis dar nu am curaj sa conduc cand vad ce nebuni sunt pe sosele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
angel na ca si pe mine m-au refuzat de multe ori la interviuri dar n-am crezut ca pot avea angajariile legate, eu credeam ca numai cununiile se leaga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , n-ar trebui sa zica saracul la prieteni unde vrea sa mearga la interviu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2007, 10:44 AM
|
|
Musafir |
O colega de-a mea a avut un accident asemanator acum vreo 3 saptamani, ea statea la semafor si masina din spatele ei a lovit-o, tot cu viteza foarte mica. Colega mea cu Fiat Ulysse, nici asta nu-i o masina pricajita, tetiera reglata bine, la masina nu s-a vazut absolut nimic, colega ceva ametita, a dat vina pe stres, soc, dintr-astea.
Rezultatul adevarat: ea comotie cerebrala, reparatul masinii 3500 euro. Eu zic sa te duci sa te vada un doctor. Si dupa aceea la doctorul de masini. |
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 10:47 AM
|
|
Musafir |
o sa vad daca nu trece pana luni. nu am timp sa ma duc acum, am partenerii de afaceri veniti
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 09:38 AM |
|
|