![]() ![]() |
Apr 15 2008, 08:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
|
|
|
|
Apr 15 2008, 08:23 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Deci, "botezu" lui LXN mi se datoreaza in exclusivitate; imi pun cenusa public pe capatina, imi fac MEA CULPA public, ba ii mai sint datoare si cu un miel!
aSA... sa nu ziceti ca v-am spus... |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 15 2008, 08:25 PM
|
|
Musafir |
Buna seara...iubire te-astept ca si cand... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) numai dragostea noastra ar fi pe pamant (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Eu cred ca m-am tacanit dar nu e nici o problema, dau vina pe primavara si vremea de afara. Btw vine primavara sau toamna?! ca eu nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Seara buna ladies. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 15 2008, 08:56 PM
|
|
Musafir |
waw kary ce happy esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , vreau sa ma molipsesc si eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 15 2008, 08:58 PM
|
|
Musafir |
daca master simtea ca nu o reprezenta cel vechi de ce sa nu si l schimbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nicku asta imi place mai mult by the way Da tu cine esti ma rog? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Glumesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 15 2008, 09:01 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 15 2008, 09:08 PM
|
|
Musafir |
Mey...voi sunteti ca si schimbarea asta din lei vechi in lei noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricat ar tot afisa astia preturile in RON, eu tot in lei vechi gandesc si fac calcule , nu ma poci obisnui de nici o culoare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 15 2008, 09:14 PM
|
|
Musafir |
cu lei vechi e valabil si la mine mai tre sa treaca 10 ani pana sa ma obisnuiesc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
oricum nickul meu vechi era urat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , asta mai merge nu e perfect dar merge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 15 2008, 09:28 PM
|
|
Musafir |
Maat, stiu ca tu ai fost prima care mi-ai spus asa ((IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ), dar am generalizat pentru ca mi-au mai spus si fetele astfel. Pe bune de n-as veni cu fripturica la tine de Paste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ange, si eu m-am gandit la treba cu Master (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca sa o enervez si mai tare o sa-i zic MoN (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Serios, e lung rau nick-ul tau, mai bine, spune-ne cum preferi sa-l prescurtam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 15 2008, 09:51 PM
|
|
Musafir |
Eh...pai nici mie nu mi se potriveste musai Angeldust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar asa m-am inscris acu tzshpe ani pe un forum la oha si asa mi-a ramas. Ce pot sa spun...a devenit un brand (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Nici numele real imi pare ca nu mi se potriveste (Silvia that is) dar eu merg pe ideea "tu faci numele nu te face el pe tine" noah (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma tot gandesc insa de ce unele prietene ma alinta "Silviona" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebe ca exista un motiv ascuns acolo caruia nu ii dau e de capat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 10:11 AM |
|
|