![]() ![]() |
Apr 15 2008, 09:59 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu l-am schimbat o singura data din motive obiective: ma urmarea unu`, cica admirartor! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Cred ca anjelu i-a vazut si fata, ca omu imi trimetea si poze cu el! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Anjelu, remember? LXN, eu trebuie sa iti dau tie mielul, mama! |
|
|
|
Apr 15 2008, 10:00 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
ce hai pe voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
io l-am schimbat c-aveam niste dead people in the closet si-ncepusera sa invie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 15 2008, 10:00 PM
|
|
Musafir |
Cam pacatosi "admiratorii" astia, maniaci de-a dreptul!
Eu intru in joc, am dat in mintea baietilor de liceu, ma joc counter strike in retea cu al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aaaa, tu? Pai tu mi-l dai, eu il gatesc si vin cu friptana! Deal?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 10:02 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
deal!
Anjelulee, rember pe ala cu steagu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 10:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
'na seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am si eu o problema existentiala, e ok s-o pun aici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 10:12 PM
|
|
|
Hai, spovedeste-te, fara retineri, fara inhibitii.
|
|
|
|
Apr 15 2008, 10:13 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
'na seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am si eu o problema existentiala, e ok s-o pun aici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hit us with your best shot (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 15 2008, 10:14 PM
|
|
Musafir |
DA Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I remember (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe mine ma hartuieste un taximetrist in real life (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Long story...nu am timp sa ma ocup de el dar zilele astea o sa ii vin de hac, draku il ia (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Chinte poti sa ti-o pui unde vrei tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 10:26 PM
|
|
|
io caut zimbaretul ala cu biciul si nu-l gasesc... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Naiba m-o pus sa uploadez atitia? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/whip.gif) gataaaa , l-am gasit, sint fortoasa! (IMG:style_emoticons/default/strongbench.gif) bre,da o turma sint! (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) |
|
|
|
Apr 15 2008, 10:34 PM
|
|
|
Mai tu ai dreptate. In tot ce ai scris ai absoluta dreptate, de ce sa ti-o iei pe cocoasa?
... presupun ca ai nostri au considerat ca "limitarea drepturilor civile" implica si dreptul la munca, de altfel garantat de Constitutie din ce imi aduc eu aminte. mut discutia asta la Pe CINE si DE CE intretinem din bani publici, aka din banii tai si-ai mei click pe link. Zau ca e prea fain subiectul sa se piarda prin discutiile noastre de la bar. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 11:23 AM |
|
|