![]() ![]() |
Apr 16 2008, 01:43 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pe mess??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 16 2008, 01:52 PM
|
|
Musafir |
mie imi convine...ca nu as fi putut zice un cuvant la ce nod am in gat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) doare la naiba!
|
|
|
|
Apr 16 2008, 02:38 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Curaj, Rozy@
...Moaaama ce zi am... nu am timp sa imi trag sufletu`... |
|
|
|
| kalua |
Apr 16 2008, 02:42 PM
|
|
Musafir |
Rozy (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Da' las' ca-i bine asa, se pare ca-l doare la basca de tine. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 02:54 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
rozy, da-o naibii de tristete, nu merita sa suferi pentru ala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
a venit primavara, zau ca n-are rost sa fii altfel decat vesela. si sa va pun si bancul pe care l-am primit adineaori pe mess: Isărescu la frizer. Tzāc, tzāc,tzāc! Frizeru: Domnu Guvernator, cum mai merge economia? Isărescu : MM, bine Tzāc, tzāc,tzāc! După cāteva minute Frizeru: Domnu Guvernator, cum mai merge economia? Isărescu : MM, bine Tzāc, tzāc,tzāc! După cāteva minute.. Frizeru: Domnu Guvernator... Isărescu: Auzi, da ce mă tot intrebi? Frizeru: Păi cānd vă īntreb vi se ridică părul şi il tai mai bine.. |
|
|
|
Apr 16 2008, 03:00 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
rozy, nu stiu daca discutiile pe mess duc la ceva bun. Iti spun din propria mea experienta. cand vorbesc cu domnul meu pe mess aproape 70% din discutii degenereaza in cearta. Total aiurea. Ba mi se pare mie ca-mi raspunde in doi peri, ba lui ca sunt iritata, ba ca il ignor si uite asa din nimic facem ditamai cearta. Si ce nasoala e senzatia aia cand vezi ca scrie ceva si astepti sa vezi ce perla iti mai apare pe monitor. Chiar nu se merita sa fii suparata, mai bine inchide-i. Daca simte ca are ceva sa-ti spuna sa te sune, nu?
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 16 2008, 03:12 PM
|
|
Musafir |
Da...e cam trist s-o inchei pe mess, dar daca el nu s-a ostenit s-o caute... Las' Rozy, c-o sa fie bine!
Misto bancul Chinte. |
|
|
|
Apr 16 2008, 03:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eee da ce el are banide cheltuit pe telefoane??? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
go rozy go rozy go!!!! call me tonight!! pupa cocodil oiseau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 03:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buei, trimeteti-mi si mie pm cu linku ala sa punem si noi in site in pana mea de indian Cherokee... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io cind trag chiulu`, joc Connect2. Nu reusesc sa trec de nivelu` 6 insa niciodata... (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) Si mie imi place jocul asta de mor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 03:18 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Da cat costa bre sa dai un telefon??? Aaaa, acum imi amintesc, asta e tipul cu bipurile! Pai nu se merita nene atata osteneala, un euro acolo nu gaseste sa sune ca omul normal?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 03:50 PM |
|
|