![]() ![]() |
| lxn |
Apr 16 2008, 05:19 PM
|
|
Musafir |
Ce fac fetilii? La voi vine primavara cand e vremea urata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rade ciob de oala sparta, ca eu in timpul cursului de astazi nu ma gandeam tot la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Altheea, asa patesc si eu cu al meu in conversatiile pe mess, de multe ori s-a intamplat sa ne ciondanim din prostii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vreau si eu jocul cu Barbie, nu-i corect (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 16 2008, 05:50 PM
|
|
Musafir |
Io parca ma inteleg mai bine pe mess cu BF. Sunt numai avantaje
- mi se pare ca e mai destept pe mess :| Da io cred ca triseaza si da search pe google (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) - pe mess se poate concentra mai bine cand e vorba de discutii serioase...asa face to face imi baga privirea aia tampa si ma ia cu gugulugu sa imi uit ideea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) plus ca lui ii arde de pupaturi cand io vorbesc despre nemurirea sufletului si ma enerveaza (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) - pe mess daca ma plictiseste rau pot sa ii zic ca am ceva treaba si ca "brb" :| - pot sa vorbesc cu el pe mess in timp ce citesc ceva interesant sau mai vorbesc cu inca 7 persoane ceea ce in realitate nu pot... Ce sa mai ...numai avantaje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dezavantaje ar fi ca nu pot sa fac sex pe mess (inca! eu tot mai sper ca tehnologia va evolua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )...nu pot sa il rog sa imi faca masaj sau sa se duca pana jos sa imi ia ceva ca mie mi-i lene. Deci ar mai fi ceva dezavantaje sa zicem (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 05:55 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
- pe mess poti sa vrajesti orice barbat, majoritatea pun botul in 2 timpi si 3 miscari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
- pe mess nu se vede cosul care tocmai da sa rasara in frunte si nici picioarele care incep sa aiba finetea smirghelului asta cu desteptaciunea e de notat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 06:10 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
- pe mess nu se vede cosul care tocmai da sa rasara in frunte si nici picioarele care incep sa aiba finetea smirghelului Chinte (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Imi creezi imagini memorabile despre persoanele cu care comunic online si nu le-am intalnit ever in viata reala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Observ ca emoticonul zilei de astazi este (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ? Cine spunea ca barbatii se gandesc tot timpul la asta?!? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 06:56 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana nu demult credeam ca femeile se gandesc la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) cel putin la fel de des ca barbatii. dar in cazul asta ce facem cu the pisi stuff (shopping, reviste glossy, creme si boieli pentru fata, toale)? si astea necesita timp si nu putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asadar, rezulta ca femeile se gandesc la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) mai putin decat barbatii q.e.d. |
|
|
|
Apr 16 2008, 07:10 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
pentru ca suntem dive? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
buna seara ladyz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 07:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Chinte, sa stii ca am luat si asta in calcul..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar dupa o analiza atenta a discutiilor intre barbati, am ramas putin surprinsa..care sunt subiectele preferate ale barbatilor? Sau poate doar nu le place sa vorbeasca despre noi in general. Probabil ei prefera sa actioneze, decat sa vorbeasca sau gandeasca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Berbe, niste dive urcate pe piedestal?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pentru lamuriri suplimentare, a se cite anumite posturi edificatoare...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 16 2008, 07:13 PM |
|
|
|
Apr 16 2008, 07:14 PM
|
|
|
perpecenio, nu mai vorbi de dive ca te trimit la gastronomie sa te iei de mana cu krikstian (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
sweet, stiu si eu care sunt discutiile barbatilor, insa ei se gandesc la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) mai des decat vb despre asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred....:| |
|
|
|
Apr 16 2008, 07:17 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
hai bre. se vede de la distanta ca sunt diva :emoticon cu gene lungi:
am nevoie de veselie. deci sa va aud (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) eu si ceaiul meu de brusture suntem cu ochii pe voi (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) e si la gastronomie acel kristian ? :| |
|
|
|
Apr 16 2008, 07:20 PM
|
|
|
biensur, fugi repede si cere reteta de papanasi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
eu m-am resemnat, i'll never be a diva, cel mult am primit acuzatii ca sunt pisi uneori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) inca nu am descoperit ce e mai bine sa fii: pisi sau diva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 05:32 PM |
|
|