![]() ![]() |
Apr 16 2008, 07:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Chinte, da cred ca ai dreptate..Probabil se gandesc la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) , nu la noi in sine...(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asta e motivul pentru care nu vorbesc despre femei des, ca noi despre barbati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Apr 16 2008, 07:21 PM |
|
|
|
Apr 16 2008, 07:24 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
mda, adevaru' e ca de mai multe ori mi s-a spus ca sunt pisi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 16 2008, 09:30 PM
|
|
Musafir |
Zanelor, e demonstrat stiintific ca barbatilor le sta mintea la sex mult mai des decat noua. N-avem cum sa concuram cu ei. Noi avem prea multe chestii la care sa ne gandim, in comparatie cu ei. Ei privesc viata mai superficial, nu stau sa despice firul in 'n' ite cum ne place noua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Angelu', tari argumentele tale si perfect valabile. Chinte, asta cu cosu' o observa face-to-face doar daca i-o aratam noi. Berbe, ceva imbunatatiri de cand bei ceaiul? This post has been edited by roxanica10: Apr 16 2008, 09:30 PM |
|
|
|
Apr 16 2008, 10:15 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
ten luminos, nu ma mai irit daca mai umblu la un punct negru etc, adica nu se mai transforma intr-un vulcan. dimineata in special, tenul meu arata ca al unei printese... pardon, dive (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
m-a pocnit o idee ce nu-mi da pace: vreau sa ma mut in constanta. care sunteti din contstanta de pe aici? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 16 2008, 10:16 PM |
|
|
|
| lxn |
Apr 16 2008, 11:48 PM
|
|
Musafir |
biensur, fugi repede si cere reteta de papanasi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu m-am resemnat, i'll never be a diva, cel mult am primit acuzatii ca sunt pisi uneori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) inca nu am descoperit ce e mai bine sa fii: pisi sau diva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chinte, am eu ceva care bate pisi si diva: "mami" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa-mi fie cu iertare, dar eu nu suport cand imi zice un tip "Ce faci mami? hai sa te pup mami"... Cut it off! Geeez! Cat despre (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) , nu mai conteaza cine si cat se gandeste, conteaza ca s-a inventat, yupppii (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Va tzuc, ma duc la somn, sa-mi hodin neuronul meu de diva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 16 2008, 11:55 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Dazca imi zice careva ca sint diva, il sinucid cu mina mea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 17 2008, 05:23 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
e asa distractiv sa vin dupa o zi intreaga de absenta si sa citeasc vreo 5 pagini din bar (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
am imaginea unei incaperi in care zanele (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) au un pahar in fata, vorbesc toate deodata, intelege cine poate da' veselia-i maxima. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozy esti prea tanara sa te inchizi intr-o relatie care nu merge de pe-acum. Unde te vedeai peste alti 2 ani? gata. s-a dus. next! Angelu hilar: "pare mai destept...cauta cu google" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 07:04 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Perpe, ia ca devin interesata de ceaiul de brusture (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Povesteste si mie cate cani trebe beute si ce gust are (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tare ma incearca un gand cu ceaiul aista! |
|
|
|
Apr 17 2008, 07:49 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Neata de la polul nord!
Zici ca vine iarna! |
|
|
|
Apr 17 2008, 08:01 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Neata din Italia!
imi ard urechile si... i'm still horny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 06:37 PM |
|
|