![]() ![]() |
| kalua |
Apr 17 2007, 10:49 AM
|
|
Musafir |
N-ai pe cineva sa se duca macar cu masina la control?
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 10:50 AM
|
|
Musafir |
am mai avut lovituri in spate, in afara de vopsea sarita n-a avut nici pe dracu'. deh, cehoaica solida (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 17 2007, 10:54 AM
|
|
Musafir |
Mai m-au chemat unii la interviu maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce ma fac? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) N-am experienta cu interviurile. E o firma ce are actiuni la Alcatel, Deltatel se numeste si din cate stiu eu e mai mult pe profil de telecomunicatii. Ce dumnezeu de job as putea eu sa primesc acolo ma intreb?
Ohh si mai am si marea problema : in ce ma imbrac? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tre sa dau o raita pe la fete sa cer ceva pantaloni seriosi imprumut. Ca fusta as avea dar nu ma simt deloc confortabil in fusta. |
|
|
|
Apr 17 2007, 11:32 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nici eu nu am chef de munca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azi am prima ora de condus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
forte, ai grija si nu lasa asa lucrurile. du-te la doctor. de Paste sotul unei colege a fost lovit in cap cu o minge si peste vreo 2 zile a facut semipareza de la un cheag de sange. acum e in recuperare, va fi ok, dar nu e de gluma cu loviturile la tzeasta. angel, gata? te apuci de munca? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 11:40 AM
|
|
Musafir |
asta e, daca ma duc in tufe... sa stiti ca v-am iubit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Apr 17 2007, 11:48 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
sa vezi ce tufe iti dau eu tie daca mai aberezi! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2007, 12:04 PM
|
|
Musafir |
Si de la mine bataita, dar si (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
angelu', e bine-asa, daca gasesti niste pantaloni seriosi. Iti pui o bluza nu foarte decoltata la ei si gata. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 17 2007, 12:15 PM
|
|
Musafir |
Angelu' iti tin pumnii. Si eu zic tot pantaloni si o camasa...gen office.
Fetelor, eu tocmai mi-am facut rezervare la hotelul 'La Siesta' din Playa de las Americas, Tenerife (12-18 mai), am si o rezervare la biletele de avion facuta de vara-miu (455 eur/pers). Mi-a spus ca sunt niste oferte promotionale la Tarom si ca ar putea sa-mi gaseasca locuri cu 300 eur, dar se pare ca pe ruta Barcelona-Tenerife e full. O sa mai astept o saptamana, si daca nu gaseste le platesc pe astea pe care le am rezervate. Cazarea si masa la hotel de 4 stele pentru 6 nopti ma costa rezonabil (495 eur - 2 pers). Sper sa nu va fi plictisit cu atatea detalii financiare, dar m-am gandit ca poate mai vreti si voi sa plecati si ati putea sa va faceti o idee. Forte, cred c-o sa-ti faca oamenii aia o statuie in fata firmei acolo... |
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 01:59 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai, firma e a mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci imi fac eu sigurica statuia
|
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2007, 02:32 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Adevarul e ca atunci cand muncesti pentru tine altfel este. Pe mine iar ma termina belgienii astia. Si azi se pare ca s-au aliat cu englezii impotriva mea. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Seful mare e pe-aici, deci nu i s-a-ntamplat nimic foarte rau ieri in Anglia. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Si mi-a zis sa ma duc sa-i vizitez pe belgieni, asta inseamna sculat cu noaptea-n cap, avion dis-de-dimineata, ajuns acolo, vazut, vorbit, seara inapoi, ajuns pe la 10-11 acasa. Suuuuuper! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Poate ma fofilez sa nu ma duc, dar ar fi bine sa vorbesc ochi in ochi cu aia. roxanica, bravo si felicitari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 09:39 AM |
|
|