IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1690 1691 1692 1693 1694 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Apr 17 2008, 10:34 AM
Post #16911

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

eeee Noruletz....
aseara am avut scandal cu al meu la tel. de ce?
pentru ca nu i-am raspuns la tel vreo 20 de min, timp in care el a sunat de 18 ori, pentru ca am uitat tel. in camera.
si el ce s-a gandit? aaa ai fost cu inginerul(baiatul asta nou care a venit) si asa vreti voi sa va puneti internet... poate te muti si cu el in camera...
asta una. alta, dupa ce acum cateva zile imi spune ca el vrea sa plece acasa, cu toate ca eu i-am zis sa vina la mine, aseara a ajuns el la concluzia ca eu nu fac nimic ca sa fim impreuna. ca el ce face? pleaca acasa? de ce nu-i zic sa vina la mine? ca am termen dom'le sa ma decid pana la Paste. eu m-am decis odata. si el la fel. din punctul meu de vedere eu nu mai am de luat n ici o decizie.
si uite asa ne-am certat la tel o ora, pentru ca eu am o aventura cu baiatul asta, si ca de asta nu vreau sa vina el la mine.
i-am zis ca daca nu se controleaza o sa plece acasa si acolo va ramane de unul singur... is rea....
am o stare naspa psihica si fizica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

si ma mai chinuie si negrul mititel ..
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Apr 17 2008, 10:41 AM
Post #16912

Musafir

Eu am ramas azi acasa, mai mult pt ca vineri tre sa predau un kkt de referat la Master si e profa f al draku, imi era teama sa ii dau skip.

Cu ocazia asta am constatat ca paginile in romana de pe net au o maaaaare gaura la capitolul economie. Abia abia am gasit cate ceva despre subiectul pe care trebuie sa il dezbat si anume "Factori de recesiune contemporana. Crize economice din anii '90 pana in prezent".
Am tradus din engleza despre criza din Argentina, nu gasesc mai nimic despre criza din Asia de Sud-Est (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar despre criza actuala din State sunt atatea surse ca nu mai termin nici pana la pastele cailor de citit ca sa pot sa fac un rezumat si sa trag o concluzie.

Daca printr-o minune aveti careva vreo idee de unde as putea sa ma inspir, v-as ramane vesnic recunoscatoare (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

Albinutzo, ma inseala pe mine memoria sau tot din cauza ca era el mega gelos va despartiserati initial? Chiar ma intrebam cum rezista si cum se manifesta acum cu plecarea ta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 17 2008, 10:54 AM
Post #16913

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Albinuta daca-i gelos nu-i a buna treaba, si cum sa-ti spuna asa ceva ca el nu vine ca vrei sa stai tu cu cineva adica sa dea vina pe tine ca el nu vrea sa vina. S-o fii saturat de Italia si poate vrea acasa. Mai eu nus da cand te certi prea tare cu cineva ala nu-i bun de stat cu el forever.
Si ce mai zice negrul mititel?

+Quote Post
albinuza
post Apr 17 2008, 10:55 AM
Post #16914

V.I.P.

yep! exact din cauza asta! dar uite ca avem aproape un an de cand ne-am impacat si nu a mai facut. doar din asta aproape insesizabile.
dar aseara m-a imbolnavit de nervi.
e paranoic sa mor io.... nush ce draq sa-i mai fac.
dar daca incepe iar cu dina stea de data asta chiar o sa.i dau motive.
ca am u n maldar de barbati pe langa mine, care sunt convinsa ca nu m-ar refuza...
if u know what i mean...
astept sa vad daca isi revizuieste comportamentul... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Altheea
post Apr 17 2008, 10:58 AM
Post #16915

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(berbecutza @ Apr 16 2008, 11:15 PM) *
ten luminos, nu ma mai irit daca mai umblu la un punct negru etc, adica nu se mai transforma intr-un vulcan. dimineata in special, tenul meu arata ca al unei printese... pardon, dive (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

m-a pocnit o idee ce nu-mi da pace: vreau sa ma mut in constanta. care sunteti din contstanta de pe aici? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu is din constanta, adica m-am mutat aici acum vreo 4 ani jumate. Ce-ti veni?

+Quote Post
kalua
post Apr 17 2008, 10:58 AM
Post #16916

Musafir

albi, fa ce si cum vrei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , numai sa nu va casatoriti prea curand.

+Quote Post
Altheea
post Apr 17 2008, 11:24 AM
Post #16917

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

teo, vreo veste ai primit?

+Quote Post
Teocris
post Apr 17 2008, 12:11 PM
Post #16918

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si eu am un negru mititel in cap care imi face creierii snitel cu un baros (IMG:style_emoticons/default/judge.gif)
Nu am nici o veste... nu am somn... nu am chef
Si peste toate astea, mi-a iesit un herpes la gura (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Zi de kk. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 17 2008, 01:25 PM
Post #16919

V.I.P.

io ma simt ca o diva esuata acum.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
si ca o vedeta in declin...

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 17 2008, 01:40 PM
Post #16920

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu azi sunt fara umbra de chef, mai vroiam sa fac niste clatite dar cred ca le las pe mai tarziu.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1690 1691 1692 1693 1694 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st December 2025 - 08:32 PM