![]() ![]() |
Apr 17 2008, 02:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Se pare ca nici una nu avem o zi buna. Azi e marti, sau ce naiba? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu m-am certat cu imbecilul de director comercial. Cel mai tare ma oftic ca nu aveam nici o vina eu. Moaaa, spuuumeeeee!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 17 2008, 02:16 PM
|
|
Musafir |
Albi, hai nu te mai stresa. E greu ce-i drept sa mentii o relatie la distanta. Asta cu gelozia nu-mi place, ca poate degenera in multe chestii nasoale. Si al meu are o leaca de gelozie in plus, dar pana acum nu i-am dat motive sa se ingrijoreze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angelu, suna bine tema referatului tau. Din pacate, nu prea stiu pe unde ai mai putea gasi ceva interesant. This post has been edited by roxanica10: Apr 17 2008, 02:18 PM |
|
|
|
Apr 17 2008, 02:20 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Io ma cam plictisesc la serv (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Apr 17 2008, 02:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
roxanica, tu crezi ca eu ii dau motive?
este el paranoic! daca ma duc la baie si nu rasp la tel. la el se aprinde candelabrul!!! il insel!!! moaaa si nu ma intereseaza deloc viata lui!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 17 2008, 03:09 PM
|
|
Musafir |
Ce-i cu voi astazi, dragelor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ce-i drept, nici eu n-am o zi prea grozava. De unde de dimineata eram entuziasmata de o idee care-mi venise for a business of mine, mi-a pierit tot cheful acum pentru ca in urma unei discutii mi-am dat seama ca ar fi o investitie prea mare si n-am de unde sa iau banii si nici imprumut la banca nu am cum sa fac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Life sucks! Sper sa avem o seara mai buna... totusi (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 03:20 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
heey ce-i deprimarea asta? parca ati fi mahmure (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... sinteti ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Alibinuca horny esti ca doar n-oi fi de stanca. Insa vorba lui kalua, mai amana maritisul daca-i pe-asa si as adauga si eu nu va mai maritati suratelor daca va scartaie relatiile pt ca hartia aia nu schimba nimic in bine. Iar "de ce nu raspunzi la telefon?" ca motiv de cearta e copilaresc. Si nici gelozia nu-i un cadou intr-o relatie. Din pacate relatiile la distanta nu-s usor de intretinut. c'est la vie. |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 17 2008, 03:22 PM
|
|
Musafir |
boala grea gelozia asta, si pe mine ma deranjeaza neincrederea si crizele aiurea fara motiv iar pe termen lung e grav (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
eu zilele astea de la umezeala ce a fost am racit la burta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am avut o saptamana de kkt in concluzie vreau sa vina weekenduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Apr 17 2008, 03:26 PM
|
|
Musafir |
Apropo de femeia pusa pe piedestal.... pentru ca se vorbea de asta la topicul: cum e pe alte forumuri...
Nu era o gluma de genul: barbatul a pus femeia pe un piedestal ca sa se poata uita la ea sub fusta??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 03:41 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Al meu nu e deloc gelos...Drept sa spun, uneori ma seaca kestia asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2008, 04:18 PM
|
|
Musafir |
Offf, eu as muri cu unul gelos care sa ma frece cu telefoane si controale. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu l-as tine la casa in niciun caz.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 09:18 PM |
|
|