![]() ![]() |
| pescarush |
Apr 17 2008, 06:38 PM
|
|
Musafir |
nimphe, stai linistita, e foarte bine ca nu e gelos. nici eu n-as suporta un gelos langa mine.
si apoi, nu e gelos (adica nu e bolnav) pentru ca nu-i dai motiv. nici al meu nu e, nu a facut vreo criza niciodata, dar cand a simtit "pericol" n-a stat pasiv. nici eu nu prea am de lucru zilele astea la job. mamaaa, ce buna e o pauza de-asta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) eu n-am acces la poze de-aici, dar abia astept sa ajung acasa, sa o vad si eu pe Philia (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) oh, si e un soare si aproape 20 de grade afara (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) colega a cedat nervos si si-a luat jumatate de zi de vacanta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 17 2008, 06:43 PM |
|
|
|
| lxn |
Apr 17 2008, 06:44 PM
|
|
Musafir |
Smecher rau bobul tau, Philia, iti vine foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2008, 07:30 PM
|
|
Musafir |
Eu ajung acasa, locul de parcare din fata casei (care-i al nostru prin contract) ocupat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , intru in casa si aud vocea unui cunoscut de-a lui Mr. kalua care ma cam scoate din sarite. Adica nu ma enerveaza, ca nu-i in stare, ci ma plictiseste teribil. Inca-i la noi.
Am uitat sa va zic cum pronunta spaniolii Peujeot: Peuheot, scotand fiecare litera din gura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 08:35 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Salutare! Eu am aflat azi ca daca te dai smecher in fata GPSului, se smehereste si el.
Imi povestea Mr. F. ca i-a setat sa-l duca "Oriunde", dupa cea rontait GPSul catva timp comanda l-a intrebat: "Oriunde intersectie cu???" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 08:36 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mi-i raaau!
.... si un sooooooooomn de zile mari! kari, da-l afara! |
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2008, 08:56 PM
|
|
Musafir |
L-am dat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca daduse nevasta-sa (nici de aia nu-mi place) telefon, de fapt de control (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , si l-a facut sef de proiect la cumparatul painii. Si eu l-am atentionat ca se inchid magazinele si n-o sa mai aiba voie sa vina la noi daca se prezinta fara cumparatura acasa.
Si mie mi-e somn. Fanny, durere faza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:04 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
azi am mincat prostii si tot mi-e foame. Din fericire miine gatesc, ca e vineri... sau nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Apr 17 2008, 09:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
seara buna printeselor (e mai bine asa sau trec la dive?) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ia uitati super oferta de job (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m primit acum pe mess Oportunitate de angajare in strainatate - Norvegia Jobul consta in defrisarea si curatarea pomilor intr-o zona mentionata. Se ofera cazare, transport, salariu 1400 E net. Perioada de activitate va fi de 5 luni. Selectia va avea loc in Bucuresti la inceputul lunii Mai. Cerinte: engleza - mediu, varsta cuprinsa intre 20 - 45 de ani. care se baga? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:29 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Astia au o clima mai coerenta? Caci daca da, am duc sa toaletez copaci! Rau nu suna! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mor de oboseala si cred ca de vina e vremea asta schimbatoare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
mah, iti dai seama ca in loc sa stam la 40 de grade ale noastre in iulie in buc, mai bine ma duc si curat copaci in norvegia la temperaturi mai omenesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
daca stiu sa numar in norvegiana pana la 10 da mai bine la cv? :| |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 11:13 PM |
|
|