![]() ![]() |
| rozy |
Apr 17 2008, 09:40 PM
|
|
Musafir |
'na seara.
s-a trezit fostu sa-mi arata ca-i pasa.....ca mi-am pus o pasare la avatar si m-a intrebat daca semnfica libertatea mea...si l-am intrebat daca ii mai pasa...si el cica "se vede ca nu ma cunosti" (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:43 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Joaca`te de-a invizibila cu el. Nu cred ca merita sa-ti mai bati capul, dupa tot ce s-a intamplat.
|
|
|
|
Apr 17 2008, 09:44 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
rozy, nu pune botul la vrajelile lui de 2 lei. incearca doar sa faca pe smecherasul sensibilos. o laie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 17 2008, 09:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Chinte, 1400 euro pentru curatat copaci?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu suna rau! Cat de greu poate sa fie sa cureti copaci? Imi ofera si ceva asigurare de viata in caz ca, cad din copac?!? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 17 2008, 09:46 PM
|
|
Musafir |
nu pun botu..am luat o decizie...nu am de gand sa o schimb...si i-am zis si colegului sa o mai rarim ca prea o dam in relatie de acum (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 17 2008, 09:48 PM
|
|
Musafir |
Si eu mor de somn...ba chiar m-a furat un pic somnu' pan' la ora asta.
Chinte, pai nu-i prea mult 1400 de euro, avand in vedere ca si pe acolo trebuie sa-ti suporti cheltuieli de intretinere. Rozy, primul pas pe care trebuie sa-l faci cu un ex e sa-l pui pe 'pemanently offline' in lista de mess. Ideal e sa-l stergi din lista, ca sa nu te mai tenteze sa vorbesti cu el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:51 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
sweet, banuiesc ca ai si asigurare de banii astia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
daca as mai avea un nebun ca mine sa mearga m-as duce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum e unul din visele mele sa vizitez tarile nordice. mamei i-as spune ca ma duc la un intership pe probleme de ecologie, nu tre' sa stie ea ca ma duc sa toaletez copaci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) roxy, pai ai cazare asigurata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rozy, completez la roxanica: sterge-l din lista si baga-l la ignore. sa nu mai primesti mesaje de la el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu nu mi-am bagat nici-un fost la ignore list ca ma mai amuz din cand in cand vazandu-le avatarurile si statusurile de 2 lei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:52 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
AM DRACI'
IL belesc pe Krikstian de viu daca il mai prind cu prostii! ... nenicule, ai kkt batu!~ |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hmm...si cazare asigurata? Avand in vedere ca ti-a venit pe mess, esti sigura ca e chiar real? Si toate ca toate...dar ce inseamna sa toaletezi copaci, frate?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
p.s. Cum sunt barbatii nordici? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 17 2008, 09:53 PM
|
|
|
DI (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
sa stii ca lui n-ai ce face, e incurabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 12:12 AM |
|
|