![]() ![]() |
Apr 18 2008, 12:27 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
mi-i ssssooooomn!
|
|
|
|
Apr 18 2008, 12:32 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
mi-i ssssooooomn! fugi la nani. somn usor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu va mai prind din urma in w-end probabil. am foarte mult de lucru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 03:18 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Di, esti buna de detectiv, ce sa mai!!!Ai tu un fler, de nu-ti scapa niciunul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rozy, asa cum au mai zis si fetele, odata ce ai luat hotararea, bine ar fi sa reusesti sa-l stergi din lista! Ia-ti o pauza, sa nu mai vorbesti cu el deloc, cel putin o luna. Sa ai timp tu sa-ti revii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Disutiile acum nu au nici un rost, spune-i ca daca vrea vorbiti dupa pauza, si puteti fi prieteni. La cat e de orgolios, nu cred ca o sa accepte. Albi, am tot citit cu negruletzul ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te-o fi simtit iubitul, dar oricum scena de gelozie e total deplasata. Gelosii bolnavi asa cum pare el, ca a sarit in sus ca n-ai raspuns la tel...de ce nu s-a gandit ca ai patit ceva, si ti-e rau?! Asta e o boala, si nu trece, eventual cu tratament, nu asa ca zice el ca nu mai face... Buba e ca de fapt el asa stie sa iubeasca... Si meriti ceva mai bun, clar! Teo, herpesul iese si de la stres....sper sa fie totul ok cu surioara ta! Fetele sper ca maine va simtit mai bine, aici la noi in sfarsit e primavara, si azi nici nu-mi venea sa stau la joaba...m-as fi duuuus teleleu!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 07:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
O zi buna(nu ca a mea!) la toata lumea!
Azi dimineata am primit un mesaj de la sora mea in care ma anunta ca e bine si ca ne roaga sa nu ne facem griji (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Herpesu lu' peste ma enerveaza de mor! Cred ca a evoluat si gandeste singur (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am buza de sus acum ca a unei negrese (IMG:style_emoticons/default/shutup28.gif) Mi-am cumparat plasturi din aceeia speciali, dar nu vad ceva schimbari. A mai folosit cineva? Da rezultate? |
|
|
|
Apr 18 2008, 07:38 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata! Teolica, nu stiu sincer ce efect au plasturii aia. oricum, un herpes se vindeca in 5-7 zile. Eu m-am tratat ultima data cu Dr.Geske AntiHerpes varianta roll-on. Arata ca un strugurel dar e muuult mai scump (intre 20-25 de lei). O alta solutiebuna e Aciclovirul, dar nu in formula romaneasca, ci marca straina. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Separe ca e o diferenta ca de la cer la pamant intre medicamentele romanesti si cele straine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta sorei tale! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Azi v-a dat de veste, maine va spune si unde este. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 07:46 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Teo, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Buna dimineata!! arde-i Maat!!!
mai o fi simtit ceva, dar nu a simtit cu cine trebuie. ce treaba am eu cu inginerii?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu vreau sudori...din aia de arata bine transpirati la munca... ee bine acum nu stiu daca aveti aceleasi fantezii ca mine dar.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) amo groaza de treaba, asa ca mai vb va tuc si o zi minunata pasarici!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:13 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
Misto Clau...Pe ce post? Manager la o firma mare de imobiliare. Cat are brut daca ia 3500 in mana? Habar nu am, oricum mai are si comisione peste banii astia. E intr-adevar o treaba care nu se intampla multora. Per ansamblu, voiam sa spun ca nu mi se pare ca salariile in Vest sunt atat de mari pe cat se crede (in Romania) ca sunt. This post has been edited by claudia_electra: Apr 18 2008, 08:14 AM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:20 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Super!
Eu ma multumeam si cu 1200 euro dar pana atunci, ma "laud" cu 400 (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 18 2008, 08:40 AM
|
|
Musafir |
Clau ai mare dreptate. Si eu stiu in Timisoara o directoare de marketing la o firma marisoara care are 2000 euroi in mana. Si e si tanara...deci se poate si la noi, daca te duce capu si ai oleaca de bulan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pe de alta parte eu nu ma pot lauda cu prea mult, putin de tot peste cat zice Teo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Situatia mea este una roz totusi, avand in vedere ca nu platesc chirie, din contra...primesc ( f f putin ce-i drept (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si ma mai ajuta si ai mei cand e cazul si tre sa fac cumparaturi importante (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 02:58 AM |
|
|