![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
stai asa ca acu tre' sa ii intre lui Carrie niste banet ca a dat peste popa ;D
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
M-am spovedit momentan, da intra si ceva bani, Doamne ajuta :D
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://cruzzyng.zap3x.com/Filez/idioti.htm
asta ca sa nu mai zica nimeni ca noi suntem .................... :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:hohote: Mistaco
Si eu tocmai vroiam sa va spun ca sunt cam apatica azi si plictisita , vi tu cu faza asta , e tare rau de tot , vreau sa spun ca rad de nu mai pot , multumesc mey ca mai facut sa rad azi :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
;D ;D ;D ;D hahaha
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
E tare nu-i asa?
Am ras si eu mult |
|
|
![]()
|
|
e beton, pacat ca nu a mai continuat :fluierat: cadea digul cu totul ;D
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
aia erau in stare sa darime si planeta, bine ca s-au oprit ??? :hohote: :morideris: ;D :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:06 AM |
|