![]() ![]() |
| fortelady |
Apr 17 2007, 05:42 PM
|
|
Musafir |
ce faci pana la urma, pleci in belgia?
ia si niste praline de acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leonidas. Pt mine... |
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2007, 06:13 PM
|
|
Musafir |
Nu stiu inca. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) In orice caz am mai gasit o colega de la purchasing si un italian care m-ar insoti. As avea chef sa ma duc daca n-ar fi totul in galopul calului si as avea timp sa mananca si eu o napolitana de-a lor si sa cumpar praline pentru tine.
Si pentru ca asistenta alui mare e in concediu trebuie sa ne ocupam noi si de bilete de avion, care nu au voie sa fie scumpe. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cred ca voi delega sarcina asta asistentului de-acasa si mai vedem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc acum sa-mi implantez florile cumparate ieri. |
|
|
|
| fortelady |
Apr 17 2007, 07:41 PM
|
|
Musafir |
misto.
lastminute.com sau e-bookers (poate gasesti acolo oferte...) |
|
|
|
| kalua |
Apr 17 2007, 07:58 PM
|
|
Musafir |
Sunt altele mai bune. Da-i mai complicat cu 3 persoane. Am gasit totusi cu 100 euro de persoana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar trebuie sa ramanem o noapte acolo, saracii de noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In fine, maine trebuie sa vedem daca sunt la data respectiva (in doua saptamani) persoanele de care avem nevoie si daca italianului ii convine data. Pana una, alta am plantat florile si am facut mancare. Mai strang prin casa si apoi mancam. Iar la 9 si un sfert incepe Dr. House - program tv obligatoriu la noi. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
|
Apr 18 2007, 07:46 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2007, 08:09 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
'Neatza fetele!
Sa aveti o zi buna. A mea a inceput bine, ne-au anuntat ca avem liber si pe 30 aprilie dar va trebui sa recuperam intr-o sambata ( vrajeala, oricum freci menta ) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
|
Apr 18 2007, 08:25 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Neataaaa fietiliiiii!
ce faci pana la urma, pleci in belgia? ia si niste praline de acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leonidas. Pt mine... Praline Leonidas gasesti si in Bucuresti. Chiar de mult, din cite stiu exista de vreo doi ani. www.CiocolataLeonidas.ro |
|
|
|
Apr 18 2007, 08:28 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
|
|
|
|
Apr 18 2007, 08:33 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2007, 09:26 AM
|
|
Musafir |
Neatza fetelor! Eu sper sa fac astazi cat n-am facut luni si marti la serviciu...Iar am mult de lucru si timp putin.
Va pup si spor la trebi! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 08:31 AM |
|
|