![]() ![]() |
| pescarush |
Apr 18 2008, 01:46 PM
|
|
Musafir |
kalua, exact asa patesc si eu cu astia pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ma rog de ei de dimineata, de pe la ora 8, si ei se apuca de lucru pe la 3 PM, cand eu incep sa ma pregatesc de plecare (majoritatea vin mai tarziu la job, dar o freaca cat pot). sis e trezesc la 3:30 ca vor cine stie ce expedite, ca-mi vine (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) dar mai nou m-am obraznicit si pe la ora 1 le spun ca eu TREBUIE sa plec la 3:30, ca am appointment (sunt plina de appointmenturi in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si asa ii bag in priza.
|
|
|
|
| kalua |
Apr 18 2008, 03:04 PM
|
|
Musafir |
Da, dar eu sunt la mana astora acum, eu am nevoie de ei, nu ei de mine. Tipul de la IT s-a prezentat, am rezolvat chestiunea englezilor. Chestia cu contabilitatea belgiana ramane edschisa pana luni, dar aia nu-i urgenta.
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 18 2008, 03:25 PM
|
|
Musafir |
La mine e a nustiucata oara cand ma anunta vinerea la pranz ca trebe sa vin sambata la lucru (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Deja m-am enervat rau, i-am zis lu shefu sa vorbeasca cu sefii din state si sa le explice ca noi nu suntem indieni si ca asta e nesimtire curata. Pai nu mai pot sa imi fac un plan de weekend de teama ca vin ei vinerea la ora 5 si mi le dau toate peste cap! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) turbata sunt
|
|
|
|
Apr 18 2008, 03:52 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
nu poti sa spui "nau, senchiu"??
|
|
|
|
Apr 18 2008, 03:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
nu poti sa te dai si tu lovita? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu de exemplu nu stiu daca voi avea liber si pe 2 mai, dar cum stiu ca nu am nimic important de facut la munca si nu am chef sa ma duc sa il rog pe seful meu sa imi dea un liber o sa imi aranjez un medical de la 30 pana 5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Apr 18 2008, 03:55 PM
|
|
Musafir |
Fetelor, am racit si eu! Cred ca m-am molipsit de la e-lady bar and lounge, ca v-am tot citit posturile. (only joking) Insa nu am avut chef sa stau in pat, am venit la lucru.
|
|
|
|
Apr 18 2008, 04:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eu am cam terminat ce aveam de facut, si deci maine nu vin la munca!
dar asa fac si astia pe aici. ne anunta vineri seara ca venim sambata... io-mi trag ocheade cu negrul mititel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am vb cu al meu la tel si pare ca s-a mai calmat dar nu de tot! dar nu prea are de ales. ori gelozia ori eu!! scurt si la obiect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 04:25 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu am palpitatii... am facut tensiune pe fond nervos si imi tropaie inima .
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 04:31 PM
|
|
Musafir |
Di, fati un ceai de tei.
Io am ajuns la ora 5 acasa, o premiera. Am luat Delf-ul, dar nu stiu punctajul exact, iar cu auditul n-am rezolvat-o inca. Mai trebuie sa fac niste drumuri. Angelu', mi se pare nesimtire curata sa te anunte vinerea la pranz. Si la noi se mai intampla, dar se stie din timp. Albi, sa ai un weekend fain si fara reprosuri din partea omului tau. Happycat, sanatate. Sper sa nu faci o forma nasoala, ca ai avea ceva de bolit. |
|
|
|
| happyCat |
Apr 18 2008, 04:43 PM
|
|
Musafir |
Mersi, Roxi.
Vad ca si tu esti contabila, ca si noi, adica mama, sora-mea si eu. Sora-mea isi da in iunie examenul de expert contabil. Eu insa nu am avut aspiratii asa de inalte. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 06:35 AM |
|
|