IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1702 1703 1704 1705 1706 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 04:52 PM
Post #17031

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

bravo rox (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 18 2008, 04:56 PM
Post #17032

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(roxanica10 @ Apr 18 2008, 03:31 PM) *
Am luat Delf-ul, dar nu stiu punctajul exact, iar cu auditul n-am rezolvat-o inca.

Felicitaaari (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) !! Imi amintesc ca eu am avut mari emotii cu DALFul cand l-am dat, greu dom'le!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 04:58 PM
Post #17033

Membru de Onoare

deci neaparat sa va arat ce am primit pe mess acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In padurea cu alune, Aveau casa trei pitici. Vine pupaza si spune: Simptomatic, idiosincrazia dilematica īsi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsulānd filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice īnspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice īnspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Pupaza a fost ucisa cu bestialitate de cei trei pitici

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2008, 05:07 PM
Post #17034

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Vai, Chinte, ce sadic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine ti le tot trimite?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Desi daca te gandesti bine, asta poate fi cu substrat... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Felicitari, Roxi!! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Stiam ca o sa reusesti! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 05:08 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 05:10 PM
Post #17035

Membru de Onoare

deja ma gandesc sa facem un topic cu toate balariile pe care le primim pe mess zilnic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2008, 05:15 PM
Post #17036

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hai sa pun si eu atunci ce am primit azi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic. - Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau! - Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat! - Cum adica ai terminat??? - Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!..

Mda, cred ca asta se intampla totusi destul de des..Sadic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 18 2008, 05:41 PM
Post #17037

Musafir

Fetelor, multumesc pentru felicitari. Asta e finalul la 2 ani si jumatate de meditatii la franca, cu o super profa.
Clau, tu vrei sa spui c-ai luat DALF-ul (adica Diplome Approfondie)? Ca ala-i killeresc si nu-i neaparat necesar la universitati.
HappyCat, nu stiam c-avem aceeasi profesie. Eu is economist, dar fac mai mult reporting. Acum trebuie sa termin stagiu de audit si voi da cand am chef examenul de final de stagiu, ca-n mai n-am chef. Ma enerveaza materia, ca-i destul de urata. Surioara ta da examenul de final de stagiu? Mult succes. Am si eu o colega care da examenul din iunie.
Astea de pe mess le-am primit si eu mai demult.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 05:44 PM
Post #17038

Membru de Onoare

daaaaaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 18 2008, 05:51 PM
Post #17039

Musafir

Di, cum te mai simti? Vezi ca nu-i de glumit cu tensiunea.

+Quote Post
happyCat
post Apr 18 2008, 05:57 PM
Post #17040

Musafir

Rox, nici nu stiu daca e examenul de final de stagiu sau nu. A trebuit sa faca o lucrare prin martie si sa o predea, urmeaza examenul in iunie. Ea da examenul in alt oras, desi locuieste in Bucuresti. O voi intreba saptamana viitoare cand vine pe la mine. Uraa vine si sta o saptamana si mi-a zis ca vrea numai la shopping! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1702 1703 1704 1705 1706 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st January 2026 - 07:42 AM