![]() ![]() |
| lxn |
Apr 18 2008, 05:58 PM
|
|
Musafir |
Seara buna, dragele mele!
Eu am fost la o lucrare toata dimineata, la pranz am venit la al meu unde planuiesc sa zabovesc pana luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am si tras un pui de somn, dar am visat asa de ciudat si m-am speriat asa de tare incat mai bine nu ma culcam deloc. Apropo de gogosi (Di, iarta-ma (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ), am mancat si eu luna trecuta una cu cioco si a fost yummy, mi s-a facut pofta din senin, iar alaltaieri m-am oprit in fata unei gogoserii cu gandul diabolic de a lua una... si am trecut mai departe, ma mir ca am rezistat. Cat despre kile, ce-as vrea sa mai dau si eu 2-3, dar nici de ale naibii nu vor sa scada sub 59 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum am 60 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Insa noroc cu bunica-mea, imi face masaj de 2 ori pe zi cate 15 minute, dimineata si seara, dar vreau sa spun ca are o forta de ma intreb de unde o scoate. In orice caz, se antreneaza pentru pasca si cozonacii de saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nici asta nu trebuia sa zic, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Apr 18 2008, 06:01 PM
|
|
Musafir |
Lxn, bunicuta tare cred ca e tare simpatica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 06:08 PM
|
|
Musafir |
HappyCat, e de final de stagiu atunci, daca a facut nu stiu ce proiecte inainte. Multa bafta. E f greu examenul ala, c-au bibliografie multa. Sefa mea, l-a luat anul trecut, sau acum 2 ani parca.
Lxn, te sfatuiesc sa ai grija cu kilogramele, ca uite asa n-am mai tinut eu cont si m-am trezit cu 20 in plus. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu ti-o zic cu rautate, dar e mai bine sa te pun in garda. Si mamai-mea face niste masaje, dar e in Teleorman. |
|
|
|
Apr 18 2008, 06:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Daca va intrebati ce e cu activitatea mea prolifica din ultimul timp (aka saptamana asta), este pentru ca am avut cate ceva de rezolvat la mine acasa, in my home town. In afara de ce am avut de rezolvat, timp de timp am tot avut sa ma plictisesc...Si daca tot vorbeati de mancare, maica-mea care nu ma mai vazuse de pe la sarbatorile de iarna, m-a tot indopat (si cand spun indopat, I mean it!!), de ma simt in momentul asta ca un balon umflat. Care in loc sa mearga, in momentul asta s-ar rostogoli. Hmm..si ma intreb asa vreau eu sa ajung la 49 again?! Cand o aud..hai ca ti-am facut nu stiu ce..hai ca ti-am mai facut nu stiu ce..am gatit special pentru tine asta..offf mamele astea!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 06:13 PM
|
|
Musafir |
Da...si a mea e la fel Sweet. Sa stii ca nu se mai fac bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . zilele astea am mancat din your home town: covrigi, buni frate.
Of, eu am facut o pasiune pentru pufuleti in ultimele zile. Gata...o zbughesc la sters mobila de bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 18 2008, 06:14 PM
|
|
Musafir |
pt prima data cand aud de gogosi nu mi e pofta pt ca azi am mancat un ochi cu cartofi prajiti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , stomacul meu e nemultumit
|
|
|
|
Apr 18 2008, 06:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Nu-i asa, Roxi? Numai lucruri bune avem aici, in special populatia!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu as fi vrut sa profit de timpul asta sa invat, dar cum spuneam, in momentul asta nu pot mai mult decat sa ma rostogolesc, ca un balon umflat ce sunt! Cred ca ar trebui sa ii gasesc o extra-ocupatie maica`mii.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Chestia cu masajul, ca tot vorbeati de asta, nu ar fi rea...dar sincer as prefera sa mi-l faca altcineva!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 18 2008, 06:32 PM
|
|
Musafir |
eu am mancat niste tocanita cu pui,si asa ce foame imi era,ca acum mi-e rau de mor.mi-am facut ceai de musetel si ceai verde (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
cat despre kile,ca sa va sochez asa....va zic ca eu am 43 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| pescarush |
Apr 18 2008, 06:42 PM
|
|
Musafir |
Maat, incearca sa te calmezi, ca sanatatea o data pierduta e dusa! Eu am avut o mare revelatie (ca si eu eram mai nervoasa) si am ajuns la concluzia ca decat sa-mi mananc sanatatea, mai bine nu-mi mai pasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum m-am mai calmat si eu, dar mama-mama ce nervi aveam pana acum vreo 2-3 ani.
Roxy, felicitari! E asa o satisfactie cand, dupa o munca grea vezi ca ti-a iesit ceea ce vroiai! Happy, sanatate multa! Am zis eu mai demult ca e ceva contagios pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Pe mine m-au anuntat sa-mi fac trainingul de transport de dangerous goods, ca mi-a expirat autorizatia. bleah! Angel, fa-ti planurile de week-end linistita, si daca te prind libera in vreun week-end te duci, daca nu, "sorry, but I have other plans". N-avea frica, in State nu indraznesc sa le spuna nimic la ai lor daca refuza sa vina in week-end. Si daca te prind ca te duci cand te cheama, te vor chema mereu. Dara daca spuid e la inceput "NU", o lasa mai moale si ei. Sa aveti un week-end placut fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt bucuroasa ca sunt 25 grade si soare azi. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 06:46 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Dragelor, am o problema, poate cele care sunteti mai pricepite in ale calculatorului ma puteti ajuta.
Eu am bifat aici optiunea sa primesc notificare ori de cate ori se posteaza un raspuns la un topic frecventat de mine. Si intru de pe link direct in acel topic. Pana ieri (acasa) si pana azi (la serv), totul a fost in regula. Dar azi, cand am ajuns acasa si am dechis calcul si am accesat un link de la o notificare, mi-a aparut acest mesaj: Forbidden You don't have permission to access /forums/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Wtf is this??? Ca nu am facut nik de ieri pana azi, nu am umblat la nicio setare, nik! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Help anyone? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 08:22 AM |
|
|