IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1704 1705 1706 1707 1708 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Apr 18 2008, 06:51 PM
Post #17051

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nimphe, poate ti-a jucat cineva vreo festa si ti-a restrictionat accesul la forum de pe calculatorul de acasa.

Diana, cum mai esti?
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 18 2008, 06:54 PM
Post #17052

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Pai sunt singura acasa. Cine, ce, cum sa fi facut asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2008, 06:55 PM
Post #17053

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Rozy, si ajuta? Sa imi fac si eu?!
Mai, la 43 sincer nu as vrea sa ajung..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am si oasele grele si asta ar insemna sa raman doar cu ele in dotare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 18 2008, 07:09 PM
Post #17054

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nimphe, a fost o problema, de-aia mi-a crescut tensiunea.
Foarte multe siteuri copie si contenti d ela noi, si fac si hotlinking la poze. (asta cu introdus intre taguri [IMG].
ASTA CA SA NU PLATEASCA EI TRAFICUL, CI NOI... SI IMAGINATI-VA CA NUMAI IN GALERIA DE MODA SINT PESTE 3.000 DE POZE MARI!
Am activat o optinea sa nu se mai poata face asta la poze - si sa vezi porcaria naibii, nu se mai vedea siteul... apoi se vedea siteul, insa nu se mai putea intra in el din google, yahoo, msn, etc...
totul parea perfect... da` pe naiba, nu era... nici nu vreau sa stiu citi vizitatori am pierdut!

Nici un vizitator venit din motoare de cautare nu putea intra in site!

... si-asta e grosu` !

SO, daca depistati o nefunctionalitate in site, pls sa ma anuntati DE URGENTA!

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 18 2008, 07:14 PM
Post #17055

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hello gagics!

Haideti sa va povestesc: astazi firma noastra si-a mutat sediul in cladirea firmei mama. Raportez: trei unghii rupte (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , praf in plamani, o febra musculara de zile mari, si zgarieturi pe brate pana sus.

In plus: cand am intrat in birou, ne-am gandit o ora cum sa ne asezam, am facut masuratori, calcule, etc, am despachetat, am aranjat si, la final, vine seful si ne zice (asta ptr ca sefa mea ii batuse apropo inainte ca nu avem loc), sa ne mutam. Si ne mutam! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Iar masuratori, iar calcule, pentru ca imbecila de sefa sa isi dea seama ca era mai bine in biroul anterior (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Pana la urma am ramas acolo, ne-am aranjat cu chiu cu vai. Si daca asta nu era de ajuns: in monitorul meu bate o camera de luat vederi!!! Asa ca, adio net in timpul serviciului (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa mor de nervi fara nici o evadare din biroul ala imputit si cu sefa tot timpul pe capul meu.

+Quote Post
Philia
post Apr 18 2008, 07:15 PM
Post #17056

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello girls!
Eu sunt happy si sad in acelasi timp... happy ca am prins o promotie la Romexpo si asta inseamna banuti produsi de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sunt sad ca am trimis o gramada de cereri pentru practica si nu primesc niciun raspuns (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Di, calmeaza-te ca nu exista inca lucrul ala asa de important incat sa iti risti sanatatea.
Rox, felicitari! Stiam eu ca o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 18 2008, 07:15 PM
Post #17057

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Ok, deci am facut bine ca am anuntat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ca mie imi vin notificarile pe adresa de mail (yahoo). Pai vezi ce se poate face.
Si nu ma mai stresez ca s-o fi jucat careva cu nervii mei (ma rog, cu calculatorul...desi n-avea cine, dar paranoia... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 18 2008, 07:16 PM
Post #17058

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(roxanica10 @ Apr 18 2008, 04:41 PM) *
Fetelor, multumesc pentru felicitari. Asta e finalul la 2 ani si jumatate de meditatii la franca, cu o super profa.
Clau, tu vrei sa spui c-ai luat DALF-ul (adica Diplome Approfondie)? Ca ala-i killeresc si nu-i neaparat necesar la universitati.

Da Roxi, am luat mizeria din prima incercare, nici nu-mi venea sa cred cand am aflat pt ca eram sigura ca am picat oralul de specialitate, am plecat plangand de la el (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Nici eu nu stiu de ce m-am ambitionat sa iau diploma asta, nu mi-a fost de folos nicicand, dar eram intr-un an in care faceam doar master, nu lucram, cu amorul eram in pioneze si cred ca pur si simplu am vrut sa-mi dovedesc ca daca am luat Proficiency la Cambridge in tinerete, oi putea sa "dovedesc" eu si DALFul asta.

+Quote Post
Diana.
post Apr 18 2008, 07:17 PM
Post #17059

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nimphe, uita-te acum si vezi daca poti intra. La ce topicuri esti abonata?

pls, help, trebuie sa ma asigur ca se poate intra si din mail.yahoo.

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 18 2008, 07:17 PM
Post #17060

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(Philia @ Apr 18 2008, 06:15 PM) *
Hello girls!
Eu sunt happy si sad in acelasi timp... happy ca am prins o promotie la Romexpo si asta inseamna banuti produsi de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sunt sad ca am trimis o gramada de cereri pentru practica si nu primesc niciun raspuns (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Di, calmeaza-te ca nu exista inca lucrul ala asa de important incat sa iti risti sanatatea.
Rox, felicitari! Stiam eu ca o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Philia, remind me, la ce esti tu studenta? Maybe we can help.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1704 1705 1706 1707 1708 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st January 2026 - 09:28 AM