![]() ![]() |
Apr 18 2008, 07:35 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Fanny, am trimis la Radio21, Kiss Fm, Magic Fm, Radio3 net si Europa Fm. Eu tot sper dupa sarbatori, poate-poate primesc vreun raspuns! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Incearca si la Guerilla - Ciprian Muntele e unul din editorii-prezentatori de la stiri si e un om super tare. Are o voce precum i-e numele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Un alt radio care pune destul acent pe stiri e Radio Total. Doi fosti colegi lucreaza acolo o sa intreb care-i politica privind internistii. Mai ai ca optiuni si News Fm, iar Realitatea o sa-si dezvolte in curand postul radio separat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 07:38 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
O sa vb cu baietii miine noapte cind vin (oricum ei stiu deja de asta, is pe jar si nervosi deja ca nu pot intra sa lucreze de unde sint) si o sa rezolve ei, asta numai ei o pot pune pe roate ca e script customizat si e riscant sa isi bage deshtele altii in site.
le fura si-asa szi! si cu sigla, nu conteaza! iar traficu il platesc io ! |
|
|
|
Apr 18 2008, 07:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Fanny, multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Eu am incercat sa trimit treptat cereri, ca m-am gandit ca poate ma cheama din doua parti si nu am vrut sa par neserioasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar am ramas cu gandul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 07:44 PM
|
|
Musafir |
Di, stai ca si barbata-miu e programator. Crezi ca te poate ajuta cu ceva?
|
|
|
|
Apr 18 2008, 07:46 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
no way. doar baietii care l-au facut trebuie sa lucre in el.
da saru mina ca te-ai oferit! |
|
|
|
Apr 18 2008, 07:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Lxn, pai ce sa fac..ma conformez si cu ala!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Off Maat, dar nu exista o optiune ceva astfel incat sa nu se mai poata copia? Nu stiu..trebuie sa fie! Parca tin minte ca am intalnit asta pe cateva site-uri, cand am incercat sa copiez ceva, cand eram mica si lipsita de inspiratii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mai mult nu pot sa adaug, pt ca nu prea am eu tangente cu domeniul asta.... Szi, oare nu poti sa muti cumva biroul sau/si calc? Motivezi ca ai vrut sa personalizezi putin... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 07:49 PM
|
|
|
pina cel tirziu duminica o sa fie ok, e important ca acum poate intra google. altfel s-ar fi dus de suflet doi ani d emunca, peste 100.000 de pagini indexate si toti banii bagati in elady pina acum...
se poate wseet, insa se poate si sa fie evitat. e dezactivarea copy/pasteului si o sa le zic sa gaseasca o modalitate sa o punem. desi daca e hot cu experientam, fura din codul sursa si tot fura. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 07:50 PM
|
|
Musafir |
Of Di, imi pare tare rau, ca ti s-a intamplat nebunia asta. Poti apela oricand la omu' meu in vreo problema de programare.
|
|
|
|
Apr 18 2008, 07:52 PM
|
|
|
puiule, am oameni si acum, insa e periculos. ce face sotul tau? PHP, Java, asp,,, estc, etc , dar ce anume exact?
|
|
|
|
Apr 18 2008, 07:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Uff... nici nu imi inchipuiam ce inseamna o treaba din asta (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 11:32 AM |
|
|