![]() ![]() |
Apr 18 2008, 07:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Da Maat, dar si tot e ceva...nu tai raul de la radacina, dar macar diminuezi problema...(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 07:53 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
hola! como estan las chicas? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
io va zica ca estoy como el dracu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa multe peripetii iaca ma hodinesc si eu umpic in bar la dracu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) altheea: m-am saturat de bucuresti si de problemele specifice de aici daca pot spune asa. deci mi s-a pus pata ca mult nu mai pot sta aici si m-a pocnit ideea cu constanta. asta e orasul unde mi-ar placea sa stau. nu o sa incep sa va povestesc toate tampeniile pe care le-am patit in ultimele zile insa va pot spune ca m-a luat cineva de pe la unirii de mana sa ma faca top-modeala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci luni ma duc sa vb serios cu tipa aia despre viitoarea mea cariera glamour. deci sa nu ziceti ca nu v-am anuntat. daca vedeti o berbecutza in reclame sau reviste io sunt ma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci heidi phata, s-a zis cu tine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) m-a intrebat cineva de el ceiuletzo de brusturel: se beau 3 cani pe zi (that reminds me...am beut doar doo deci tre sa fug la bucatarie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) are gust imposibil la inceput (primele 2-3 zile) apoi papilele gustative se sinucid si nu mai simti nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 07:56 PM |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 07:54 PM
|
|
Musafir |
Di, face C/C++.
|
|
|
|
Apr 18 2008, 07:56 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
perpecenio, da-ne autografe acum, cat inca sunt pe moka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 07:56 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu are treaba cu ce facem noi, e alta mincare de peste.
Grea meserie are, insa banuiesc ca si cistiga bine. Bravo lui! |
|
|
|
| lxn |
Apr 18 2008, 07:59 PM
|
|
Musafir |
Roxi, Din pacate, C-ul nu cred ca-i este de ajutor Dianei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) SUnt pacatoase php-urile si css-urile astea, eu invat de la al meu un alta, el e grafician si mai nou semi-programator pentru ca tot nu am reusit sa gasim un programator care sa respecte termenele si sa nu ceara averi pentru chestii simple, de bun simt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am facut la viata mea de liceana Pascal si mi-a ajuns de nu mai vreau sa-l vad cat oi trai!
Berbe, sa apari oriunde numai la Pantene prov nu, ca nu te mai recunoaste Maat, te desconsidera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by lxn: Apr 18 2008, 08:00 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Ooo Berbe, don't forget us when you're famous! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Mie imi spusese cineva sa ma faca prezentatoare..la misto probabil (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Maat,eu am vazut ca sta bine site-ul la capitolul trafic..m-am uitat eu acum curioasa..aproape 190.000 vizitatori pe luna, locul 16 in categoria femei..in doar 2 ani eu zic ca este o evolutie buna, nu? (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:01 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
da da....o sa ma vezi in ofertele de la metro phata pozand pt imbracaminte daca am noroc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
luni imi fac astia poze. daca ma hotarasc. i hate people taking pictures of me :| da' ce are Di cu pantene? a? This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 08:03 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:02 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
altheea: m-am saturat de bucuresti si de problemele specifice de aici daca pot spune asa. deci mi s-a pus pata ca mult nu mai pot sta aici si m-a pocnit ideea cu constanta. asta e orasul unde mi-ar placea sa stau. Asa ziceam si eu si mi-au laut vreo 4 ani sa ma acomodez. Tot din Bucuresti m-am mutat, am aterizat aici in toamna cand totul era pustiu si trist. Sa stii ca de vreo 2 ani nici constanta nu-i prea departe de bucuresti. S-a aglomerat foarte tare si nu doar la ore de varf. Sincer, nici acum nu suport orasul asta foarte tare, nu mi se pare nimic atragator la el. Daca ar trebui sa aleg iar unde sa ma mut, as alege sibiu sau cluj. |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Berbe, ma racolasera si pe mine unii... Dar nu mai stiu cum le zicea (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) dar aveau niste taxe la book si la astea de imi venea sa ii trag aleia si doo palme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 12:40 PM |
|
|