![]() ![]() |
Apr 18 2008, 08:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
nu metro, hai mai bine la carrefour ca astia le pun in toate cutiile postale, metro sunt mai exclusivisti. tu ai nevoie de mediatizare serioasa la inceput (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pregateste-ti fata suparata pentru cand vei fi urmarita de paparazzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 08:05 PM
|
|
Musafir |
Di, am vazut si eu ca nu merge din yahoo cu link. S-a uitat si-al meu, dar nu i-a venit deocamdata vreo idee.
Pai a inceput cu administrarea de retele, dar dupa cativa ani, cand simtea ca nu mai poate evolua in acest domeniu, s-a apucat de programare. Castiga bine, dar se poate si mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai da, tot spunea ea ca este o diva...uite unde duce puterea gandului si autosugestiei!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 08:07 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Suiti, nu sta bine ca nu am avut timp sa ne ocupam de el! si-acu in loc sa fac interviuri sa angajez oameni pentru content, imi caut birou nou!
in google analitycs sint peste 210.000 unici lunar... elady a fost si pe locul 11 , la distanta de 300 de vizite de pagina 1 pina sa apara siteurile "reciclante" de vizitatori ... si altele care nici macar nu au ce cauta in categoria femei... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:07 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
nu e taxa mare si mai e timp sa ma hotarasc. mai ales ca nu i-am luat in serios si ma umfla rasul in lift (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi acolo la sediu parea ok si foarte professional
atunci, altheea mai vino cu sugestii ca pe zi ce trece urasc tot mai mult bucurestiul asta prafuit si plin de drogati, vagabonzi si nebuni. nu e zi sa nu vad vreo 3 din fiecare exemplar. nush ce sa fac. ma mut pe marte ca tot e planeta mea de zodie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci draga oricum pe mine ma urmaresc paparazzi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in vis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe bune ca am visat asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) :| This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 08:08 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:08 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
O sa mearga pina luni, roxi. cind se face update la cpanel exista posibilitatea sa apara incompatibilitati cu scripturile customizate, insa updateurile sint absoult necesare din motive de securitate. problemele le rezolva baietii. Bolovanul meu de pe inima cel mai mare era ca nu intra google, insa acum intra.
|
|
|
|
Apr 18 2008, 08:10 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Eu m-am uitat pe trafic, if I can say...Stiu, si eu il vazusem intr-o perioada pe locul 12..
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 08:11 PM
|
|
Musafir |
Altheea, deci tu esti bucuresteanca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Mie-mi place Clujul si Timisoara...ca p'astea le vazui. Berbe, esti tare domne. Vezi sa fii zambitoare. Da Di, de pe google merge. Hai stai si tu linistita, ca vine weekendu' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pui atata suflet in toate, ca atunci cand nu-ti iese ceva esti terminata. This post has been edited by roxanica10: Apr 18 2008, 08:15 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:12 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
mi-am cumparat "antidepresive" (bombonele mici, colorate, multe, foarte multe chiar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) vrea cineva? eu sunt happy da nush de ce. oare bomboanele astea sunt magice? :| intrebare a la kelly bundy
szi, femeie, gaseste o solutie! trebuie sa te ascunzi de camera aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) damn, girl deci da i-am impresionat cu feminitatea mea feminina pana la infinit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum zice nikita de la mondenii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce rau poa' sa-mi faca? sa-mi vanda pozele si sa ajung pe site-uri fara stiu :| un fleac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 08:15 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:13 PM
|
|
|
Laasa ca se repara. Important e ca poate intra google si alte motoare...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 01:23 PM |
|
|