![]() ![]() |
Apr 18 2008, 08:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai Berbecutz, tu ma corupi! Si altceva, ce sa mai adaug in stoc, ce mai pun pe lista?! In asta mai lipsea sa fiu shopaholica... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Roxi, daca nu ii lasa nici sa aiba messengerul..cu atat mai putin sa stea pe elady..o secta cu cine stie ce persoane dubioase Glumesc, dar asta ar putea crede ea, la cat de deschisa la minte este... |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:26 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
perpecenio, sa nu uiti cand vei filma pentru diverse reclame (care mai de care) sa ceri si tu echipei tehnice bomboane ARRI cu baxul. pe bune ca ti le cumpar eu apoi, sunt disperata dupa ele dar nu se gasesc pe piata. sunt energizante, le folosesc cameramanii cand fac overtime (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bagi 2 bomboane din alea si iti vine sa topai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 08:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pe bune, Chinte?! Eu nu am mai auzit de asa ceva.....(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 08:30 PM
|
|
Musafir |
Nici eu n-am auzit de bomboanele astea. Mi-ar trebui si mie in luna iunie la serviciu.
|
|
|
|
Apr 18 2008, 08:32 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
moa, deci nu iti poti imagina cat de bune sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) doar ca nu se gasesc de vanzare pe piata, doar de la studiouri poti face rost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am lucrat in domeniu acum cativa ani si pe cine prindeam ca avea drumuri pe la studiourile de la stefanesti puneam sa imi aduca bomboane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) au o consistenta un pic cretoasa, se topesc fff repede in gura, sunt un pic mentolate, dar parca mai degraba au gust de vitamine d'alea bune. nush, mi-e greu sa descriu, au un gust inconfundabil. de fiecare daca cand mancam imi venea instantaneu o pofta de viata de parca as fi fost high (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 08:33 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Mai, fetelor, tare gurese mai sunteti! Si ma corupeti si pe mine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ma uitam si eu linistita la un film, cu messul deschis si imi intra unul dupa altul notificarile, intru, vaz probleme cu linku, stau cu okii pe forum si uite asa a trecut mai bine de o ora de cand am abandonat filmul. Si nush ce sanse sunt sa ma intorc la el, cand vad ca tot postati si iar postati. Pai ce, tocmai eu sa lipsesc de la bar? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) In alta ordine de idei, vreau si eu sa ma laud cu ceva: azi fac 3 ani cu sotul meu. Ma rog, 3 ani de cand suntem impreuna, ca sot si sotie suntem doar de 1 an. Acu 3 ani, pe vremea asta, ne vrajeam unul pe altul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ma intrebam daca par o fufa in cazul in care il sarut din prima seara/ prima intalnire (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) PS: l-am sarutat din prima seara si tot m-a luat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu uit: respectele mele pt Clau si Rox pt diplomele lor. Cunosc ambele diplome/ examene si stiu ca sunt f grele si valoaroase. Bravo! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by Nimphetamin: Apr 18 2008, 08:34 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:34 PM
|
|
|
si se numerc Arri pentru ca asta este o firma de echipamente pt filmari din Germania si de acolo vin si bomboanele. nu stiu cine le produce, dar pe ambalaj scria Arri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
la multi ani nimphe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar e prea tarziu sa te apuce problemele existentiale in legatura cu pupatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:36 PM
|
|
|
Mai Chinte, sigur sunt bomboane si nu mini droguri?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Glumesc...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nimphe, felicitari!!!!!! Sa fiti mult timp de acum incolo fericiti impreuna!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 08:36 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 08:37 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
La multi ani nimpheeeeeeee! sa-i insutiti fericiti si iubiti!
|
|
|
|
Apr 18 2008, 08:38 PM
|
|
|
Mai Chinte, sigur sunt bomboane si nu mini droguri?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Glumesc...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mah, nush ca pe ambalaj nu scria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tind sa cred ca erau niste mini droguri ca erau prea bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, asa e mai bine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 03:06 PM |
|
|