IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1712 1713 1714 1715 1716 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
berbecutza
post Apr 18 2008, 08:59 PM
Post #17131

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

si nu dau dependenta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vad ca le iubesti mult (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) deci promit solemn ca daca ajung pe acolo voi cersi pentru tine. am zis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fantasy
post Apr 18 2008, 09:00 PM
Post #17132

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Mai trec si eu prin bar din cand in cand moaaa dar am avut de recuperat mult si bine .Io aseara m-am crizat rau, am inceract as intru pe mess si pe mail si nu intra, am incercat de vreo 10 ori si pe unu si pe celalalt,deja incepusem sa imi fac griji ca mi-a schimbat cineva parola, desi o stiu decat prietenul meu si soramea, ma gandeam ca mi-a spart cineva contu', cand il cautam imi aparea ca nu mai exista...
F naspa sentimentu ca am o groaza de adrese de mail in mess, partenerii de la munca..etc.Am aflat apoi ca a fost o problema cu yahoo, am mers azi..dar toata noaptea nu am dormit din cauza asta.

Acum sunt foaaarte happy ca vine wekk-endu!!!!!!!!!

Fecina ci vediamo domani si?

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 09:02 PM
Post #17133

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Di, relax, have a break, have a kit kat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
acum pe bune, eu cred ca urlam la aia de la banca sa imi faca figura asta :|

sweet, nu ma baga in categoria contabililor ca nu ma simt. doar stiu si eu una alta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cand am facut prima mea factura (acum vreo 3 sau 4 ani parca) am stricat vreo 4 pana am nimerit-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
Post #17134

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu m-am cam plictisit zilele astea aici..mai mult singura..prietenii mei sunt inca in "metropola"..Si cand ma gandesc ca e vineri seara....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
trebuia sa ma vait eu putin, ca altfel nu mai eram eu!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
berbecutza
Post #17135

perpecenia sa

da fecina! sunt vai de curu meu, ma dor toate oasele, maine voi fi varza dar daca e frumos afara fara role nu vin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na ca m-am vaitat si eu :|

This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:03 PM

+Quote Post
roxanica10
post Apr 18 2008, 09:03 PM
Post #17136

Musafir

Chine, las' maica ca-i bine c-ai dat pe acolo. Macar ai invatat sa-ti gestionezi costurile...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Di, chiar c-ai avut o zi naspa. Apropo de banci: o suna una de la banca pe o colega, ca i-a pierdut dosaru' si ca sa mai faca copii sa depuna unu' nou. Faza la care asta s-a ofticat rau de tot, dosarul era depus de ceva vreme la banca (6 luni), a dat niste telefoane, inclusiv acolo unde trebuie...si brusc i-au gasit dosaru', ba' chiar pana seara a luat si creditul. E inadmisibil ce se intampla. Sa va spun si numele bancii, ca sa va faceti o idee: BRD.
Hai mai Sweet, ca-s si pe la voi pe acolo cluburi. De ce stai acasa?

This post has been edited by roxanica10: Apr 18 2008, 09:05 PM

+Quote Post
berbecutza
post Apr 18 2008, 09:04 PM
Post #17137

perpecenia sa

QUOTE(roxanica10 @ Apr 18 2008, 07:03 PM) *
Chine, las' maica ca-i bine c-ai dat pe acolo. Macar ai invatat sa-ti gestionezi costurile...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Di, chiar c-ai avut o zi naspa. Apropo de banci: o suna una de la banca pe o colega, ca i-a pierdut dosaru' si ca sa mai faca copii sa depuna unu' nou. Faza la care asta s-a ofticat rau de tot, dosarul era depus de ceva vreme la banca (6 luni), a dat niste telefoane, inclusiv acolo unde trebuie...si brusc i-au gasit dosaru', ba' chiar pana seara a luat si creditul. E inadmisibil ce se intampla. Sa va spun si numele bancii, ca sa va faceti o idee: BRD.

a pai de ce n-ai zis de la inceput ca e BRD? ca nu ma mai inchinam la randul doi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 09:05 PM
Post #17138

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

perpecenio, saru'mana si picioru' ce n-as da sa mai mananc bomboane din alea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
pe bune, la mine veneau furnizorii de echipamente sa lase devizele si facturile si erau unii cu care ma intelegeam super bine (imi lasau si stampila si facturierul lor pe mana) si mereu imi aduceau bomboane din alea. si evident, pe oricine altcineva prindeam ceream bomboane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

auci, eu eram fan declarat BRD :|

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2008, 09:06 PM
Post #17139

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Chinte, esti de belea!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 18 2008, 09:08 PM
Post #17140

perpecenia sa

nebuna esti femeie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) parca te vad: "got some candy on you?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1712 1713 1714 1715 1716 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st January 2026 - 04:59 PM