![]() ![]() |
Apr 18 2008, 09:08 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
despre berede... numa DE DULCE! if iu nau uat ai miin!
din cont de berede mni-o intrat mie aproape un miliard in cont de la un client, desi OPul lui era de citeva sute de mii... va dati seama ce show am facut si io si el, da? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:10 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
holy molly! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fac riduri cu voi de atata ras ma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu ma mai ia nimeni nici pentru oferte carrefour asa ridata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 09:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Nuu..parca o vezi asa la un colt, in secret, sa nu vada nimeni..ai adus?! ai marfa la tine..?! Ii vezi pe aia dand din cap si scot in secret...bomboanele!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asta ar fi buna pentru o scena de reclama!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:13 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
cum m-am indragostit eu de BRD numai din cauza unui tip de la agentia aia de pe Stefan cel Mare (intre Dimitrov si Obor). aveam intr-o zi drum prin zona si am vazut intr-un magazin o bluza care-mi placea dar nu mai aveam bani la mine. aveam niste lovele pe un card brd caruia ii pierdusem pinul. ei, am fugit repede la banca si i-am zis aluia ca am vazut o bluza misto si ca vreau sa golesc cardul sa mi-o cumpar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
apoi m-am gandit eu ca mai bine lichidez contul ala ca si asa nu aveam ce face cu el, dar nu voiam sa dau cardul ca era rosu si imi placea. si l-am rugat sa il declaram pierdut, ca si asa nici banca n-o sa il foloseasca. zis si facut... apoi m-am gandit eu ca mai bine sa deschid un cont in euro (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mah, deci l-am stresat pe omul ala in ultimul hal, in locul lui m-as fi pocnit, dar el era super dragut si amabil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si uite asa am devenit fan BRD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mah, deci eu n-am vicii: nu fumez, nu beau (not anymore, m-am dat pe lapte), sexul nu e viciu, macar niste bomboane amarate sa visez si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:13 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
uite domle idee de afacere: bombonici energizante. simplu, gustos....mai nasol daca da iama cainele in ele ca al meu are obiceiuri din astea neortodoxe. porcu' naiba, a mancat toate plantele maica-mii :| cand o sa vina mama acasa n-o sa mai am caine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
chinte, i'm so proud of you (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) totul pentru o bluza! that's my girl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:16 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:15 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
...io dupa ce am urlat la un sef de beredeu , o sefa mai mica(op gresit de ei si voia sa ma duc io sa recuperz in cash banii trimisi de-aiurea DE EI!), DUPA ce am facut scandal ca platesc io comisioane pentru GRESELILE LOR, samd samd samd ..nu pot decit sa ii bag undeva. a, si pe aia de la becere la fel: m-am dus la banca si un nenea a urlat la mine ca l-am deranjat din solitaire... si dupa aia am urlat io la el ca e platit sa dea detalii clientilor, NU SA SE JOACE PASIENTE in timpu` programului...
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 09:15 PM
|
|
Musafir |
Chinte (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti de coma. Ai noroc c-ai dat peste unu' pregatit si amabil.
Mama Di si au astia de la brd niste comisioane frate...pentru orice rahat, te taxeaza. This post has been edited by roxanica10: Apr 18 2008, 09:17 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:16 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
am si eu un caine in casa, il cheama ..... si e fratele meu (de sange). mananca si nu-si strange niciodata masa, nu zic de farfurii nespalate. dar in fata parintilor da super bine din coada :|
roxi, nush cum sa zic dar am observat ca toti barbatii de prin diverse institutii poti fi vrajiti usor. zambesti un pic, mai faci pe pisi nevinovata si dumb blonde care nu stie pe ce lume e.... toti vor vrea sa te "salveze". numai cu nemernicii de la distrigaz nu imi ies vrajelile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mai deci sunteti mortale!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Bomboane enegizante mini droguri, caini care mananca plante, dive in devenire, povestiri profi cu BRD! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce mai imi rezervati? Da, Berbe, buna idee..Eu ma fac dealer de bomboane..Ii astept pe aia mici de la scoala...(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ahh da si apoi le vand reteta proprie de pasta de dinti si periuta ca sa nu faca carii si sa isi pastreze dantura alba si perfecta!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 09:18 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:19 PM
|
|
|
Chinte are chef de facut hai in seara asta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... sa va spun cum mi-o pus bancpostu 900 de miloane pe card in loc de 9 ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... acu ma duc sa imi iau o inghetata din congelator. e frig d emor, da` asta`i pohta ce-o phtesc! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 06:21 PM |
|
|