![]() ![]() |
Apr 18 2008, 09:20 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
mah deci doo minute nu mai postati nimic ca ma dau cu crema pe mocutza. mocutza de diva, that is :|
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 09:21 PM
|
|
Musafir |
Sa ai pofta Di. Eu ma duc dupa 2 portocale.
Stateam eu asa si ma hlizeam la ce mai scrieti voi pe aici si ma gandeam ca mi-ar placea o data (adica in viitor) sa stam intr-un bar adevarat si sa palavragim si sa facem misto-uri, asa cum procedam p-aci. Dar chestia asta...e cam de domeniul viselor. |
|
|
|
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
hai ca eu sparg seminte si astept povestea imbogatirii tale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am chef de orice in seara asta, vine un amic sa ma ia mai incolo sa ne ducem sa ne rupem in figuri printr-un club. acum imi fac incalzirea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acum am observat cati de "sa ne" am folosit in fraza precendenta :| |
|
|
|
| lxn |
|
|
Musafir |
Sunteti de coma! Am intors si eu capul la tv vreo 15 minute, ma intorc si voi ati scris deja 2 pagini! I can't keep up! Sunteti ca astia de topaie (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
Ati bagat ceva bomboane de la chinte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:23 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
ete da. pai de ce? daca e de distanta, poate ne sincronizam noi in urmatorii....ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu cu cei din bucuresti ma vad o data la cateva luni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ce caraghiosi suuunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai ca asta e emoticonu meu preferat acuma (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) deci lasati-maaaaaaaaa sa maaa dauuuu cu cremitzaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:26 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mai Chinte, eu sunt aici deprimata ca sunt singura, in alt oras si tu imi spui de club?! Pui sare pe rana si intorci cu cutitul?!?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Berbe, ce crema? Impartaseste-ne si noua secretele tale de diva! Din culisele divei Berbecutz..(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Maat, asteptam povestea... Cu cine te vezi, Berbe? This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 09:26 PM |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 09:25 PM
|
|
Musafir |
Ce-as mai avea chef si eu d-o iesire in club, dar mi-au secat resursele dupa redocarari. Plec si-n vacanta peste o saptamana si-am strans cureaua.
La noi, e o seara molcoma, in familie, barbata-miu la calcu lui, io la al meu. Berbe, a intrat crema-n piele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? This post has been edited by roxanica10: Apr 18 2008, 09:26 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:26 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
NU perpe, bag-o pe aia cu frumusetea care vine din interior (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hai ca stim ca poti, divo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 09:26 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Noo, nici macar o vodka mica, desi la asa ceva parca nu as zice pas in starea pisicologica in care ma aflu, ma gasesc si ma situez la ora asta...
|
|
|
|
Apr 18 2008, 09:27 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Da, dom'le, nici eu nu ma pot uita la filmu' asta, ca mai dau un oki aici. Si cat e de citiiiiit (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Sunt de acord cu cele scrise despre berede, chiar iti iau comision pt orice fleac. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Chiar ieri mi-am anulat un card de la ei si idiotii ma pun sa vin peste 30 de zile sa anulez si contul! De ce naiba nu se pot inkide ambele in aceeasi zi? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu is singurica in seara asta, ca barbata-miu iar e in delegatie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar vine maine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sarbatorim cu niste plimbari luungi in parc cu bicicletele si niste mici pe fuga pe la vreo terasa din parc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 06:47 PM |
|
|