IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1715 1716 1717 1718 1719 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
berbecutza
post Apr 18 2008, 09:29 PM
Post #17161

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

cu fantasy, ciresica dulce si rar de tot cu invisible cand se sinchiseste de noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

bai deci tot nu m-am dat cu crema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma asteapta si brusturelul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

pai e o crema de la elmiplant cu galbenele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ii buna. deocamdata sunt la tonic garnier cu zinc din cauza voastra ca pana acuma trebuia sa ma dau si pe corp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2008, 09:30 PM
Post #17162

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(chintesenta_raului @ Apr 18 2008, 10:26 PM) *
NU perpe, bag-o pe aia cu frumusetea care vine din interior (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hai ca stim ca poti, divo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pe mine ma enerveaza alea care spun aceeasi replica uzata: dorm cat mai muult, beau foarte multa apa, fac yoga...Da, siguur! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

Cireasa ce mai face? Ca nu a mai intrat de foarte mult timp, din cate tin eu minte.
Pai ia sa ne intalnim o data cu totii!

This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 09:32 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 18 2008, 09:33 PM
Post #17163

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ei, mai enervante sunt alea care spun ca au aceeasi greutate din liceu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Sau ca mananca de toate, preferatele lor sunt cartofii prajiti si ciocolata, dar ele sunt niste norocoase si nu au probleme cu greutatea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 09:33 PM
Post #17164

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mey, fosta mea sefa are vreo 40 de ani, nu bea alcool, nu bea bauturi carbogazoase, nu mananca junk food, mai mult mancare gatita in casa, paine facuta in casa din faina integrala... arata grozav, corp fain (mult mai fain ca al meu), ten la fel. chiar nu isi arata varsta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 18 2008, 09:35 PM
Post #17165

perpecenia sa

QUOTE(sweet_girl @ Apr 18 2008, 07:30 PM) *
Pe mine ma enerveaza alea care spun aceeasi replica uzata: dorm cat mai muult, beau foarte multa apa, fac yoga...Da, siguur! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

Cireasa ce mai face? Ca nu a mai intrat de foarte mult timp, din cate tin eu minte.
Pai ia sa ne intalnim o data cu totii!

botox, tzatze de plastic, colagen in buse, anorexie....... dovleac in loc de cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

deci pe cire chiar trebuie sa o sun ca nu mai stiu de ea nada de nada. mai multe stie fantazi de ea, cred. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

apropos de dovleac in loc de cap.....ma uit la emoticonii noi si am vazut un ninja caraghios care danseaza bestial (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

iete asta ma face sa rad cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:38 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 18 2008, 09:37 PM
Post #17166

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

daca e rost de intalnire ma bag (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 18 2008, 09:37 PM
Post #17167

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

ce vrei de la distrigaz, ca ti-l pasez eu pe purtatorul lor de vorbe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 18 2008, 09:38 PM
Post #17168

Musafir

Chinte, sefa ta nu tine Monti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca ce zici tu acolo cu painea de casa, aduce a Monti.
Ma bucur ca va vedeti asa grupulete. Si noi 'astea mai noi' ne-am intalnit si a fost f misto.

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2008, 09:38 PM
Post #17169

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dap, exact, ma bucur ca sunteti in asentimentul meu! Mai grav e ca unii chiar cred povestile astea.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Tin sa fac public ca in ultimele 3 pagini, sunt cap de pagina!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I lead youu.......(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 09:40 PM

+Quote Post
berbecutza
post Apr 18 2008, 09:39 PM
Post #17170

perpecenia sa

pai n-am stiu ca va intalniti daca nu am intrat de un car de ani :| hai sa facem o intalnire

am uitat sa zic de szi cand era in buc. pe ea o taram la "trafalgar" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mama cat uraste ea localul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:42 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1715 1716 1717 1718 1719 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st January 2026 - 08:08 PM