![]() ![]() |
Apr 18 2008, 09:29 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
cu fantasy, ciresica dulce si rar de tot cu invisible cand se sinchiseste de noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
bai deci tot nu m-am dat cu crema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma asteapta si brusturelul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pai e o crema de la elmiplant cu galbenele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ii buna. deocamdata sunt la tonic garnier cu zinc din cauza voastra ca pana acuma trebuia sa ma dau si pe corp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
NU perpe, bag-o pe aia cu frumusetea care vine din interior (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hai ca stim ca poti, divo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pe mine ma enerveaza alea care spun aceeasi replica uzata: dorm cat mai muult, beau foarte multa apa, fac yoga...Da, siguur! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Cireasa ce mai face? Ca nu a mai intrat de foarte mult timp, din cate tin eu minte. Pai ia sa ne intalnim o data cu totii! This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 09:32 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:33 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Ei, mai enervante sunt alea care spun ca au aceeasi greutate din liceu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Sau ca mananca de toate, preferatele lor sunt cartofii prajiti si ciocolata, dar ele sunt niste norocoase si nu au probleme cu greutatea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:33 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
mey, fosta mea sefa are vreo 40 de ani, nu bea alcool, nu bea bauturi carbogazoase, nu mananca junk food, mai mult mancare gatita in casa, paine facuta in casa din faina integrala... arata grozav, corp fain (mult mai fain ca al meu), ten la fel. chiar nu isi arata varsta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 09:35 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
Pe mine ma enerveaza alea care spun aceeasi replica uzata: dorm cat mai muult, beau foarte multa apa, fac yoga...Da, siguur! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Cireasa ce mai face? Ca nu a mai intrat de foarte mult timp, din cate tin eu minte. Pai ia sa ne intalnim o data cu totii! botox, tzatze de plastic, colagen in buse, anorexie....... dovleac in loc de cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci pe cire chiar trebuie sa o sun ca nu mai stiu de ea nada de nada. mai multe stie fantazi de ea, cred. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apropos de dovleac in loc de cap.....ma uit la emoticonii noi si am vazut un ninja caraghios care danseaza bestial (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) iete asta ma face sa rad cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:38 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
daca e rost de intalnire ma bag (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2008, 09:37 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
ce vrei de la distrigaz, ca ti-l pasez eu pe purtatorul lor de vorbe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 09:38 PM
|
|
Musafir |
Chinte, sefa ta nu tine Monti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca ce zici tu acolo cu painea de casa, aduce a Monti.
Ma bucur ca va vedeti asa grupulete. Si noi 'astea mai noi' ne-am intalnit si a fost f misto. |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Dap, exact, ma bucur ca sunteti in asentimentul meu! Mai grav e ca unii chiar cred povestile astea.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Tin sa fac public ca in ultimele 3 pagini, sunt cap de pagina!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I lead youu.......(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 18 2008, 09:40 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:39 PM
|
|
|
pai n-am stiu ca va intalniti daca nu am intrat de un car de ani :| hai sa facem o intalnire
am uitat sa zic de szi cand era in buc. pe ea o taram la "trafalgar" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mama cat uraste ea localul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:42 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 08:08 PM |
|
|