![]() ![]() |
Apr 18 2008, 09:42 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... MA DUC sa editez poze de la fashion show mihaela glavan. brb.
multumiri Fanny & Bia. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 09:42 PM
|
|
Musafir |
Pai facem, da' first s-o intrebam pe Fanny, cand nu lucreaza...ca de data asta n-o mai ratam.
Sweet, mai rezisti inc-o pagina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? This post has been edited by roxanica10: Apr 18 2008, 09:43 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:44 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
fetele cu machiajele sa fiti pregatite sa-mi dati tipsuri cum sa ma joc cu umbrele cand ne vedem, da? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 09:44 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:46 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
pai am depus prin toamna un dosar pentru bransament. mi-au dat un aviz pentru instalatie, cica ar fi fost bransament in respectiva zona. bun, chem o firma, imi fac aia instalatia, cand sa vina reprezentantul distrigaz cu contorul si avizarea lucrarii imi spune ca teava aia la care s-au legat de fapt nu are gaz, ca nu exista bransament acolo. am crezut ca fac atac de cord. se pare ca niste idioti care taiasera bransamentul acum cativa ani nu au anuntat si la departamentul de retele si asa s-a facut confuzia. bun, eu am pierdut 4 luni aiurea din cauza asta. ar fi trebuit sa fac un nou dosar, inca o luna de zile pentru aprobare, mi-au iesit peri albi ca idiotul care s-a deplasat pe teren avea o super mare rupere de tot. eu m-as fi luat in gura cu ei si ma duceam si le faceam reclamatii dar seful meu era disperat si a zis sa aplic varianta stresarii fara scandal. o laie, ca inca nu am primit raspunsul. azi am aflat ca se afla pe biroul directorului, la semnat, dar pana mea, ieri tot acolo era. nu-i mai suport. eu vreau sa plec din firma si vreau sa stiu ca am lasat lucrurile terminate, m-am chinuit prea mult pentru proiectul asta ca sa ma incurc din cauza distrigazului.
ca mi-am adus aminte.... alti nemernici, radetul :| in toamna i-am chemat sa faca debransare la acelasi spatiu si mi-au trimis intr-un final o tanti cu agenda sub brat care a zis ca nici n-a citit toata cererea si credea ca era o noua masuratoare. daca am vazut ca n-a mers cu vorba buna m-am apucat si in fiecare zi sunam pe toate numerele de telefon de la radet si le spuneam aceeasi poveste si ceream ajutor. m-am gandit ca macar or sa ma creada nebuna si se vor grabi ca sa scape de mine. a mers intr-un final (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) roxi, sefa mea nu tine monti, nu am auzit-o niciodata vb de diete, doar ca ii place sa manance sanatos. cand ma vedea cu kfc-ul in brate imi tinea o morala... ieri am fost la ea la birou si ma simteam amortita. am vrut sa iau niste pepsi si nu m-a lasat, m-a obligat sa beau apa cu lamaie. chiar m-am simtit super bine apoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2008, 09:55 PM
|
|
Musafir |
Chinte, esti decisa gata? Pleci? Bonne chance, cum ar zice francezu'.
Dragutelor, eu sunt tare fericita: am sunat-o pe prietena mea din Seattle si are o fetita. Era inca la maternitate. Am vazut si poze cu bebe-ul. |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:55 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Pai facem, da' first s-o intrebam pe Fanny, cand nu lucreaza...ca de data asta n-o mai ratam. Eu sunt libera sambetele. Toate sambetele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca intelegeti de ce maine e ziua mea preferata nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Di, cu multa placere! Spor la munci. Chinte, de la biroul directorului pe masa caruia se afla dosarul tau n-am numarul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sorry! |
|
|
|
| lxn |
Apr 18 2008, 09:58 PM
|
|
Musafir |
Berbe, nu-ti dam tipsuri, ca alea e la strainezi, iti dam sfaturi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Serios, cand aud "tipsuri" ma gandesc la Joy, Bolero and stuff like zat!
Nimphe, dupa cum spuneam si mai devreme, la cat se scrie greu imi amintesc sa scriu tot ce vreau de-o data. Asadar, Laaaa Multttiiii Aaaniii! Si urarea mea preferata, copchii frumosi si sanatosi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iaca ce va ofer eu, ca sa faceti asa: (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Voooodkkaaaaaa! (Di, sa servesti musai un pahar, sa ai spor la lucru) (IMG:http://www.umami.co.nz/images/entries/06/02/25/vodka_large.jpg) |
|
|
|
Apr 18 2008, 09:59 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
olelele... jar minc!
|
|
|
|
Apr 18 2008, 09:59 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
merci oricum Fanny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxi, sapt viit am un interviu si se pare ca am 80% sanse sa iau postul, dar incerc sa nu ma culc pe o ureche (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deja ma gandesc sa imi aranjez un medical ca daca imi dau demisia seful meu nici de-al naibii n-o sa imi dea liber de 2 mai si vreau sa stau si eu 4 zile la mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca imi iau concediu de pe 30 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 10:00 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Rox, te inteleg perfect. Si eu am vorbit azi cu o prietena care a trecut prin multe, Anul trecut a divortat, iar in mai anul asta se marita din nou. Cu altul. Si azi m-a sunat sa-mi spuna ca va avea un baiat. Si m-am bucurat atat de tare!
A trecut prin atatea, dar bine ca a ajuns la liman si acum e fericita. se pregateste de nunta si de bebe. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce fericita trebuie sa fie! In ultima vreme vibrez toata cand aud de bebei. tare imi doresc si eu. Dar nu se poate acum, din pacate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dragelor, eu ma bag la somnic. Maine ma trezesc devreme, sa merg la masaj. Va pup, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 08:25 PM |
|
|