![]() ![]() |
Apr 18 2008, 11:32 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
si-am baut si ditai cana de cafea la ora 13:00 :| eu zic sa-mi pun rolele in picioare si sa o tai in tineretului, silvano. te astept acolo mami. dau ture de teren pana la ora la care ne vedem (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
pai au mai urmat intalniri, am mai vb pe mess si am realizat ca stam in aceeasi zona, ca urmam aceeasi universitate si ca avem mai multe lucruri in comun decat credeam eu. e o fata de nota 10. si eu am urat-o din prima ca mi se parea urcata pe piedestal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asta ne demostreaza inca o data ca teoria cu aparentele nu e de ignorat This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 11:35 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 11:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Dap, foarte adevarat, sustin ca aparentele sunt foarte inselatoare...
Deci tu esti aia rece si ingamfata, huh?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 11:42 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
eh....am si eu momentele mele (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
uite de ex. lumea cand ma vede pt prima data in carne si oase se mira ca-s asa de linistita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) probabil se asteapta sa urc pe masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa dansez sau nush (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 18 2008, 11:43 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Moaaama, urechi de Borc... picante... mie-mi plac si in racitura de mor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am ajuns acasa. Pe drum am jefuit o tufa de liliac de o craca. Am pus craca intr-un vazoi in sufragerie. Mai, si miroase in asa fel, ca de acum imi doresc cel mai mult sa am o gradina plinaaa de liliac inflorit... |
|
|
|
Apr 18 2008, 11:45 PM
|
|
|
n-ai stare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) credeam ca te-ai dus sa te culci, mujer (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
am si eu un liliac in fata blocului. de cand zic sa intru in ciufu' lui da' mereu sunt pe graba. maine. ma duc cu liliac in par la fantazi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma dor ochii. cred ca ar fi bine sa trag si eu pe dreapta (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 18 2008, 11:47 PM |
|
|
|
Apr 18 2008, 11:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
uite de ex. lumea cand ma vede pt prima data in carne si oase se mira ca-s asa de linistita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) probabil se asteapta sa urc pe masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa dansez sau nush (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mda, cred ca e foarte interesant cum percepi o persoana online si cum este ea si interactioneaza de fapt in realitate...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maat, pai tocmai tu, care pana adineauri te plangeai de hoti?!? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 18 2008, 11:57 PM
|
|
Musafir |
noapte buna fetili (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 19 2008, 12:05 AM
|
|
Musafir |
Si io ma duc sa fac bubu, maine tot devreme trebuie sa ma scol, merg sa-mi vizitez o prietena care s-a mutat la vreo 200 km si-i insarcinata tare de tot, data teoretica a nasterii e pe 30.04. Si fiica-mea are maine scoala. Ca vroia directiunea sa le dea liber pe 2 mai. Dar i-a parat cineva la minister si nu mai au voie sa chiuleasca organizat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dar cu ziua asta-n plus de scoala au ramas. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noapte buna! |
|
|
|
Apr 19 2008, 12:49 AM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Moaaa fecina dar ce ma lauzi pe aici, am rusinez nu zau..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Eee la prima intalnire eram io prea atrasa de cine statea langa mine si nu mai bagam pe nimeni in seama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , si acela era atras de berbeaca.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2008, 01:06 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
apoi ati vorbiiiiiit (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)
kari misto la chinezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mie-mi plac urechile de porc, nu de-alea fasii ca nu mi-au fost inca "prezentate", ci de-alea de la porcul preparat de sf Ignat Perpe mic io-te de-aia nu dormi tu noapte. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) c-i-o-c-o-l-a-t-a! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) io cand am nevoie de-un boost energetic rontzai niste cioco, dar noaptea mai bine beau un "suc" de struguri sau vreo rubedenie de 40 de grade diluata intr-un Cosmo. a fost rost de felicitari la Roxi si j'ai bien compris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca ajung in tara intr-un moment bun poate va prind la vreo intalnire, apoi tare as vrea s-o vad indeaproape pe Kari... si pe Di ... si pe zanele de Timisoara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-a apucat asa un dor de ... multe. s-aveti o zi faina. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 02:12 AM |
|
|