![]() ![]() |
Apr 19 2008, 01:37 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
hai bre, dormiti la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am plecat la bucatarie si intre timp am dat o fuga si printr-un club, am baut o vodka orange (da, ma lasasem dar am zis ca n-o fi foc in seara asta), m-am zbenguit un pic si acum mi-e o lene sa ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 19 2008, 01:42 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
in drum spre bucatarie ai dat si pe la un club (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...da' unde locuiesti tu? za uait haus ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2008, 01:44 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) momentan in dristor, am dat o tura si prin centru sa intre mancarea mai bine. acum ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2008, 01:55 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
cred si eu ca te doare la viteza asta? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hai c-am ras una buna. ii zic si eu sotului meu "stai asa ca ma duc in bucatarie" si viu dupa 2 ore vesela de la club via bucatarie (ca sa-mi iau si-un sandwich) sa nu uit de ce-am plecat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e tarzior la tine si probabil de-aia de doare capul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) demachiza-te si fugi la nani ca asta-i cel mai bun antinevralgic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 19 2008, 02:01 AM
|
|
|
pai asta o sa fac acum. maine fac curatenie generala ca vine pastele. si mi-e rusine sa spun de cand n-am mai spalat geamurile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
noape bune cleo! |
|
|
|
Apr 19 2008, 02:11 AM
|
|
|
noapte buna chinte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) spor la trebusoara maine
ma duc sa vad un film cu Meryl Streep |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:03 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
neata gagici! Am inceput de dimineata curatenia. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2008, 08:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata,
Oauuuuu ce elan pe tine Fanny. Eu am inceput dimineata band cafea si deschizand calculiciul si ghici ce fac eu prima oara cand ma conectez intru pe elady si eu am devenit dependenta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) . Tre' sa fac o gramada azi da mi-e cam lene astept efectul cafelei. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Azi daca am vreme, mai vreau sa citesc niste tutoriale despre fotografie. Roxi felicitari pt. exam, cred ca ai fost tare bucuroasa. M-a apucat si pe mine si pe fiica-mea raceala, I hate that. Asa ca sunt cu gatul rosu si nasul mucos. Tre' sa ma duc sa iau lamai multe si azi maine ceai cu lamaie o sa fie de baza. Am slabit 3 Kg si sunt tare incantata (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) , in mare parte cred ca aerobicul e de vina. Sweet apai ar fii si pacat sa porti bluze pe gat (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) This post has been edited by Master of Norules: Apr 19 2008, 08:23 AM |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:14 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Mai, dar ce guralive ati fost! In timp ce eu frecam frigiderul si o vedeam pe colega cum se cotzaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , voi va faceati de cap! Si mai vorbim de egalitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meeting, meeting (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si eu vreau sambata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fanny, spor la treaba |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:46 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
'neata fete guralive!
Deci, eu nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am lipsit numai cateva ore si zici ca am lipsit o saptamana, asa de mult am avut de "recuperat". Eu cum naiba nu prind asa un trafic pe la bar? Motivul cred ca este simplu. EU DORM NOAPTEA! Iar voi, pasarele de noapte ce sunteti, va faceti de cap fara mine. Tradare, tradare, tradare! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 04:03 AM |
|
|