![]() ![]() |
| lxn |
Apr 19 2008, 10:59 AM
|
|
Musafir |
Neaneaneaneaaaaa! Eu i-am zis prima lu' Maaaat, neneneaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Philia, iti sade bine culoarea 'ceea, de ce s-o schimbi? |
|
|
|
Apr 19 2008, 11:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Moaaa fecina dar ce ma lauzi pe aici, am rusinez nu zau..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Eee la prima intalnire eram io prea atrasa de cine statea langa mine si nu mai bagam pe nimeni in seama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , si acela era atras de berbeaca.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce, ce? De cine erai atrasa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hai spuneti tot acum ca ati inceput!! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
|
Apr 19 2008, 11:19 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Mama, ca asta cu ingrijirea ei profesionala e de coma (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Scoate topicuri dupa topicuri. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) |
|
|
|
Apr 19 2008, 11:21 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
unde? acu ma duc
|
|
|
|
Apr 19 2008, 11:22 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
username: carmina 02
|
|
|
|
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Lexie, trebuie sa ma vopsesc cam des si asta imi distruge firul de par! Dupa ce ca si asa e putin, mai bag si blond in el, o sa raman cheala in 10 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si nu imi mai face in ciuda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
nu stiu silvana ce parere are dar eu cred ca nu merita povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am cunoscut oameni pe forumul asta care mi-au devenit buni prieteni si oameni de la care am avut de invatat multe (referitor la chestia cu aparentele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) the hard way. ce conteaza pentru mine e ca am ramas 2-3 oameni langa sufletelul meu si carora le pasa de mine si mie de ei. restul nu mai conteaza. sper sa nu ploo azi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nu ma las pana nu ies invingatoare din jocul asta. iar ma bate spider (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 19 2008, 11:24 AM |
|
|
|
Apr 19 2008, 11:27 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Tut-o sa o tut! 16 posturi! SAISPREZECE! IN douaj` de minute!
AM banat-o, acu o sa pierd juma de ora de-aiurea sa fac curat dupa ea, nesimtita naibii! |
|
|
|
Apr 19 2008, 11:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Dap, nu se multumea cu un singur post, trebuia sa repete de 16 ori acelasi lucru!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Berbe, nu se merita povestit? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Well, va respect atunci lucrurile personale, desi mi-ati alimentat curiozitatea, trebuie sa recunosc.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur foarte mult sa aud ca s-au creat prietenii atat de stranse...(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Phil, pai daca te vopsesti blond sau alta culoare, nu e tot aia pt parul tau?! |
|
|
|
Apr 19 2008, 11:46 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Nu e tot aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In primul rand, pentru ca decolorantul pe care il contine arde parul si in al doilea rand daca imi inchid un pic culoarea nu voi fi nevoita sa ma vopsesc asa de des. Nu va mai fi contrastul acre e acum. Sa vedem... Bineinteles, o sa imi cumpar daca o sa imi fac curaj sa ies din casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 05:47 AM |
|
|