![]() ![]() |
Apr 18 2007, 01:47 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
sa mai zica cineva ca nu exista dreptate pe lume! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2007, 02:00 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
exact (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am mai avut eu o situatie cu o colega. sefu a trimis-o la un curs pe licitatii si aveam nevoie de ajutorul ei ca sa bag o documentatie. s-a fofilat ca nu poate, ca nu stie, ca trebuie sa se documenteze, ca de fapt nu e aceeasi procedura...minciunele d'astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) procedura era aceeasi dar nu avea ea chef sa ma ajute. buuuuun.... ea facuse o documentatie pt o licitatie la reactivi. 200 de reactivi pentru care s-a chinuit saptamani intregi sa le gaseasca codurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a bagat tipa cele 200 de coduri si ieri cand sa dea anuntul licitatiei i s-a respins documentatia pe motivul ca acele coduri nu mai erau de actualitate (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) acum trebuie sa gaseasca alte 200 de coduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) god loves me (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2007, 02:34 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
morala e ca trebuie sa ne purtam frumos cu tine, oae! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Apr 18 2007, 02:43 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
|
|
|
|
Apr 18 2007, 02:55 PM
|
|
|
damn! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eh, oricum prefer o viata mai periculoasa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 18 2007, 03:14 PM
|
|
Musafir |
Bai am fost la interviul pacii....ohhh ce pierdere de timp .... pe langa ca ideea de a lucra in telecomunicatii nu ma atrage deloc jobul mai presupunea si calatorii in Nigeria!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa pic de pe scaun cand am auzit. Cica sa revin pentru un test tehnic bla bla...mai merge draku!!!
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 18 2007, 04:15 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 18 2007, 04:15 PM
|
|
Musafir |
What? Nigeria? Hai sa-ti spun o faza despre Nigeria. Cand am fost in noiembrie la Paris, la intoarcere, pe avion am stat langa un tip f vorbaret, care venea din Nigeria. Tipul era din C-ta si 6 luni pe an mergea in Nigeria pentru a le tine niste cursuri la negri cum sa utilizeze macaralele. 6 luni avea concediu. Imi spunea ca are la bani sa-si puna si-n cap...adica aia platesc super bine pentru ca nimeni nu vrea sa se duca acolo, dar zicea ca el castiga mai putin decat englezii de acolo. So, avea super casa cu piscina...etc...dar n-avea voie sa paraseasca zona ca era periculos. Nu e o tara safe. Nu m-am plictisit ascultandu-l, tipul avand o experienta de viata bogata...mai fusese in Emirate...avea un pasaport plin de vize. In Nigeria lucra pentru Chevron.
Dar revenind la oile noastre, in Nigeria nu cred ca-i safe pentru o femeie sa calatoreasca. |
|
|
|
| fortelady |
Apr 18 2007, 04:19 PM
|
|
Musafir |
io cre ca i se potriveste lu anjelu, cum e ea zapacita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 18 2007, 04:35 PM
|
|
Musafir |
zapacita zapacita.....nu mi-e mie de mafia nigeriana , mie mi-e de fobia de avioane si calatorii lungi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Oricum si ala de mi-o luat interviu a zis ca nu prea crede ca mi s-ar potrivi mie calatoriile in Nigeria si ca sa vada ce imi poate gasi prin departamentul de IT. Da oricum nu cred ca ma mai duc ca am primit asa un bad vibe cat am misunat prin firma aia ...si io imi ascult instinctele intotdeauna! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 07:15 AM |
|
|