![]() ![]() |
| lxn |
Apr 19 2008, 04:08 PM
|
|
Musafir |
Distractie placuta la chef, Angel! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 19 2008, 04:10 PM
|
|
Musafir |
imi place buburuza ta, lxn (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2008, 04:59 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Fost la shopping, tras in cliseu achizitiile noi, dar nu poci sa le intind pe sarma la topicul de profil ca sade-n loc fotogaleata.
M-m enervat. Si mi-e un somn de pic din chicere. |
|
|
|
| lxn |
Apr 19 2008, 05:06 PM
|
|
Musafir |
Mie mi-e greata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2008, 05:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Have fun Angel. (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
Si eu ma inscriu la sectiunea putoare, n-am facut decat niste spaghete cu branza, ar trebii sa spal geamurile la dormitor, I have no ideea daca o sa le spal. Ma apucat raceala si astenia deodata. Maybe mai fac o tarta cu mere. Buburuza e delicioasa lxn si eu am o stare asemanatoare ei. This post has been edited by Master of Norules: Apr 19 2008, 05:08 PM |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 19 2008, 05:23 PM
|
|
Musafir |
Mai dragutelor, mi-a luat o juma' de ora sa recuperez ce-am pierdut p-aci.
Cleo, Lxn si Norules multam de felicitari. Lxn, ia un emetiral. Angelu' distractie placuta! Eu am ajuns azi pe la 5 de la cumparaturi, am mancat si acum fac o pauza mica. Urmeaza sa fug si eu la bucatarie sa incropesc cate ceva. Sunt incantata ca mi-am gasit rochie de seara pentru nunta sora-mii. E rosie si-am achitat doar jumatate din ea, c-am lasat-o la modificat. Am zis ca n-o arat nimanui, pana-n ziua cu pricina. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chinte, suntem fecine sa stii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cleo si eu vreau sa te vad o data pe tine si pe Kari si pe Di si pe Angelu'. E musai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . This post has been edited by roxanica10: Apr 19 2008, 05:24 PM |
|
|
|
Apr 19 2008, 05:29 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
roxanico, n-o sa mai fim mult timp vecine ca s-ar putea sa ma mut pe la obor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu vreau sa plec de la Baba Novac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
gata, ma duc naibii sa termin curatenia ca stau si-o frec pe net in loc sa frec parchetul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 19 2008, 05:32 PM
|
|
Musafir |
Da...te inteleg. Io stau la Baba Novac, vad de la balcon intrarea-n parc...si din cauza ca-i asa de aproape de mine, de 2 ani n-am mai facut vreo plimbare pe acolo.
Hai sa ai spor! Ma retrag si eu. Ne vedem diseara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , daca n-oi pica franta. |
|
|
|
Apr 19 2008, 05:35 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
roxanico, eu cred ca stam in acelasi bloc, daca nu cumva in blocuri vecine. si blocul meu e la intersectia cu sos campia libertatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doar ca eu am geamurile spre vest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2008, 06:00 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
roxanico, eu cred ca stam in acelasi bloc, daca nu cumva in blocuri vecine. si blocul meu e la intersectia cu sos campia libertatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doar ca eu am geamurile spre vest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai c-ar fi faina faza! noi sintem toti 3 in verva maxima. mama curateniilor se produce azi la noi. da`asa ne place noua, cu hei-rup-ul. Totul sau nimic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxi v-anunt eu cand ajung in tara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) anul asta insa nu prea cred. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 09:41 AM |
|
|