![]() ![]() |
Apr 19 2008, 07:53 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Da piatra. Grindina e cit un banut de 5 bani! Imi vine sa pling... iar s-a suparat Dumnezeu pe noi...
|
|
|
|
| lorelay |
Apr 19 2008, 07:56 PM
|
|
Musafir |
Buna fetelor! M-ati omorat! Mi-a luat o ora sa va citesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu sunt chioara de somn. Azi am fost la munci, dupa aia la tara sa spal covoarele, ne-a prins ploaia :| asa ca ne-am intors acasa. Unde am bagat vreo trei masini de spalat. Acum ploua de rupe pe aici. Cred ca da piatra! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Imi place numele tau! Se citeste Simci? |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Apr 19 2008, 08:36 PM
|
|
Musafir |
Hooolaaaa!
Exact cand vroiam sa ma pun in pat ca va spusei ca-mi era greata, ne-au invitat ai mei, pe mine si pe al meu, la un suc si o clatita in plaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca ne-am urcat fuga in masina si i-am onorat cu prezenta. Am baut cate o limonada si am mancat toate lamaile din ea (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Era o forfota nevoie mare in mall, nu gaseai loc de parcare si numai masini tari, dom'le, n-are romanu' bani, ptiuuuu! Parada ce era acolo! Eh... noi sa fim sanatosi. Philia, sa-ti fei de bine pentru vopseala! Teo, se mai duce din culoare la spalat si probabil ca peste 2-3 spalari o sa fie mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ploua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vin? (IMG:http://pennypincherspantry.files.wordpress.com/2007/08/wine.jpg) |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:41 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Lexie, cine v-o invitat, tu?
Da, a dat orbu gainii peste mine! Scuze! |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:41 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Buna sugestie, Lexie! Ma duc sa-mi pun si eu.
Eu am avut acelasi soc ca Teo, cand m-am trezit roscovana, in loc de blond mediu. Prin urmare dupa o zi de mers cu baticut mi-am luat o nuanta de saten si m-a rezolvat o prietena. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) La mine a fost mai simplu, caci am trecut de la deschis la mai inchis, iar gatie vopselelor folosite(fara amoniac) n-am ramas fara ciuf. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:42 PM
|
|
|
Adu damigeana, is ofticata!
Si io tre sa ma vopesc. Cred ca miine. Fanny, o marca buna pentru blond deschis, fara amoniac stii? Ma duc dupa vin. brb |
|
|
|
Apr 19 2008, 08:48 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Eu cu casting color n-am dat rateuri niciodata. Au si cateva nuante deschise de blond, dar recunosc ca n-am incercat decat pana la mediu. Pocinogul l-am patit de la Revlon si nu l-as mai pune niciodata in cap vopsele marca asta.
Bun ii vinul giurgiuliu! Daca nu punea lexi poza, uitam de el. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 19 2008, 08:51 PM
|
|
Musafir |
Mâaţucule, te lamurisi cine pe cine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu ma gandeam sa pun ceva nuantator in par, dar al meu zice ca-i place de mine asa cum sunt... si ce-i drept, pana acum m-am chinuit sa tund parul pas cu pas, la 2 luni, sa scap de varfurile degradate de vopsea si de resturile de culoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai bine-l las in pace (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Apr 19 2008, 09:04 PM
|
|
|
e o decizie inteleapta, Lexi. orice barbat ar sustine-o. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
V-am zis ca al meu nici acum nu ma crede ca vreau sa-mi las parul lung, cum ma stia el pe timpuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 11:18 AM |
|
|