IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1742 1743 1744 1745 1746 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Apr 21 2008, 07:34 PM
Post #17431

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

'na seara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kalua, have fun in concediu!

eu am aflat ca la noi la munca nu se da liber de 1 si 2 mai, in conditiile in care deja mi-am rezervat cazare la mare. raman la varianta concediului medical. cred ca imi iau chiar 2 saptamani pana termin preavizul la munca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 21 2008, 07:41 PM
Post #17432

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Chinte, la codul muncii zice altceva:
Art. 134. [enumerarea sărbătorilor legale īn care nu se lucrează]
(1) Zilele de sărbătoare legală īn care nu se lucrează sunt:
a) 1 şi 2 ianuarie;
(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) prima şi a doua zi de Paşti;
c) 1 mai;

d) 1 decembrie;
e) prima şi a doua zi de Crăciun;
f) 2 zile pentru fiecare dintre cele două sărbători religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decāt cele creştine, pentru persoanele aparţinānd acestora.
(2) Acordarea zilelor libere se face de către angajator.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 21 2008, 07:49 PM
Post #17433

Membru de Onoare

da da, asa zice codul muncii, dar seful meu e batut in cap. intre craciun si revelion, cand toti ceilalti angajati stateau acasa, eu eram la munca, deh... proiecte importante. oricum, sunt atat de scarbita de el si de firma asta ca prefer sa imi bag un concediu medical si sa scap, nu mai am chef nici sa ii vad fata, cu atat mai mult nu vreau discutii despre 1 sau 2 mai. daca ii zic de 1 mai, sigur va insista sa vin pe 2 (legal de fapt) si eu vreau 4 zile la mare. so, concediul medical e varianta care ma coafeaza cel mai bine. si apoi ma duc sa ii cer bani si pentru concediul de odihna neefectuat de cand lucrez la el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 21 2008, 07:58 PM
Post #17434

Fondator eLady.ro

tip:Potrivit noilor prevederi din legislatia muncii, fiecare salariat are dreptul la concediu de odihna cel putin 20 de zile. Zilele de concediu nu pot fi compensate banesc decat la incetarea contractului individual de munca.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Deci, cind vei pleca de acolo, poti cere bani pentru zilele de concediu neefectuate (nu din via ta, nu?).

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 21 2008, 08:08 PM
Post #17435

Membru de Onoare

pai nu au fost efectuate pentru ca tot timpul aveam ceva urgent de facut si nu imi permiteam sa imi iau concediu. anul trecut am stat o luna cu piciorul in gips si ma suna si atunci si mai faceam una alta de acasa :| azi a adus o tipa in birou (lucreaza pt un amic de-al lui) dar nu vrea sa ii dea cheie si cod de acces pt alarma. asa ca trebuie sa fiu eu in fiecare dimineatza acolo sa ii deschid aleia. imi venea sa ii sparg capul cand l-am auzit. dar si cand imi dau demisia, primul lucru pe care il fac e sa ma duc sa beau o vodka orange sa sarbatoresc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 21 2008, 08:13 PM
Post #17436

Fondator eLady.ro

... PE BANII pe care ti-i datoreaza. Stie ca exagereaza, ai batut vreodata "saua" ca sa priceapa "calu`"?

... din punctul meu de vedere, de angajator, mi se pare ca ai un sef de rahat care nu isi cunoaste interesele!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 21 2008, 08:27 PM
Post #17437

Membru de Onoare

ohoo, am avut niste discutii destul de aprinse la inceputul anului, chiar si de bani legate. si i-am zis atunci ca am avut destul de bun simt sa nu ma duc sa ii cer marire de salariu pana nu se termina proiectul, dar ca nici sa vina la mine cu o prima de craciun numai buna sa o arunc pe geam, ca m-am simtit chiar ofensata. iar proiectul ala nu e gata nici acum din cauza unor idioti de la distrigaz, din cauza zgarceniei sefului... imi bag picioarele, am facut tot ce se putea omeneste face acolo, oricum, tot greul l-am trecut, sunt impacata cu mine la faza asta. oricum, n-o sa jeleasca dupa mine, pentru ca se va gasi alta fraiera care sa ii accepte balariile. el s-a obisnuit sa le faca pe toate cum il taie capul pt ca mereu s-a gasit cineva care sa il scoata din rahat si sa se duca pe la administratii si sa bage vrajeli sa scape el. ma rog, cat i-o mai merge si lui asa....

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 21 2008, 08:27 PM
Post #17438

Musafir

am fost la dentist, nu a putut sa faca nimic fara radiografie si ma doareeee
kalua distractie faina

+Quote Post
Fanny
post Apr 21 2008, 08:37 PM
Post #17439

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Naspa seful tau, Chinte! Pacat ca l-ai suportat atatsi bine ca scapi! Mi se pare important ca orice munca prestata sa nu-ti omoare sanatatea si/sau nervii.

Apropo, bugetarii primesc nu doar 1 mai liber, ci si 2. Cred ca o sa gaseasca o solutie sa ascunda pe undeva si data de 30 aprilie... probabil vor zice ca si a treia zi de Paste e libera, si se vor alege cu o vacanta frumusica e 9 zile. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 21 2008, 08:37 PM
Post #17440

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

eh, asta e fain in Europa, zilele de concediu sunt multe...Astia pe aici au 10 zile cu chiu cu vai...
Dar te trimit sa ti le iei...altfel le pierzi.

E nasol cand nu te lasa sa-ti iei concediu, eu intotdeauna am tinut la concediu. Macar o saptamana de stat acasa si tot e ceva.

Eh, azi am fost sa-mi tund catelul si am aflat ca se face programare cu 2 saptamani in avans...nu asa...de pe o zi pe alta....
Faza e ca m-am dus pe jos, ca mi-a fost mila de catel ca are rau de masina...si am facut o ora juma' dus intors. Acu' nu stiu care din noi doi are limba mai scoasa, eu sau catelul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Lost, e nasoala durerea de masea, eu luam fiole de algocalmin. Desfaci una, si tii algocalminul in gura pe locul cu pricina. E amar, dar daca doare tare, prinde bine ca amareala iti mai ia gandul de la durere. In plus amorteste binisor locul.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1742 1743 1744 1745 1746 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 09:00 PM